Samir Toplak i mladi navijač

 Screenshot: MaxSport
SENZACIJA U DRUGOJ LIGI

VIDEO Dirljiva gesta Samira Toplaka: nakon poraza Rudeša tješio uplakanog navijača na tribini

Kustošija je priredila senzaciju i pogotkom u posljednjoj minuti srušila lidera prvenstva
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 15. travanj 2023. 10:12

Nogometaši Kustošije režirali su senzaciju na otvaranju 26. kola Prve nogometne lige gdje su pred domaćim navijačima pobijedili vodeću momčad prvenstva Rudeš 2:1.

Momčad Samira Toplaka povela je pogotkom Šaronje u 11. minuti, nakon ubacivanja Dujmovića s lijeve strane. Gosti koji na dvoboj nisu morali dugo putovati s obzirom da su udaljeni svega 500 metara izjednačili su u 72. minuti kad je sam pred vratara Jerolimova izbio Laća, ali vrijedna tri boda u borbi za ostanak Kustošiji je u 90. minuti donio Grgić nakon što su Nikpalj i Geljić odigrali dupli pas na rubu šesnaesterca.

Okupljeni navijači na stadionu u Kustošiji ostali su slaviti i nakon susreta, ali bilo je i suza. Kamere su uhvatile mladog navijača Rudeša kako s glavom naslonjenom na ogradu emotivno proživljava poraz svoje momčadi. Nakon što je čestitao svojim igračima Toplak je zagrlio i pokušao utješiti dječaka koji je nastavio plakati.

Dirljiv trenutak pogledajte OVDJE.

Kustošija je pobjedom prenoćila na sedmoj poziciji, a već u idućem kolu očekuje ih dvoboj protiv izravnog konkurenta Jaruna. Rudeš s druge strane dočekuje BSK.

Linker
20. travanj 2024 23:15