DAMIR SKOMRLJ Cropix
SPEKTAKULARAN POTEZ

VIDEO: Najljepši gol godine možda je pao u Hrvatskoj! Pogledajte majstoriju i pogodak sa svoje polovice

36-godišnji igrač Opatije zabio je spektakularan pogodak za pobjedu nad Rudešom
Piše: R. TrinajstićObjavljeno: 30. kolovoz 2024. 20:26

Opatija je došla do prve pobjede, a Rudeš je nakon tri kola ostao na bodovnoj ništici i njihova uloga glavnog favorita za prvo mjesto dobrano je uzdrmana. Bila je to prava uspavanka sve do 58. minute kada je Arapović zaradio drugi žuti, a deset minuta kasnije domaći su došli do pogotka na spektakularan način, 36-godišnji Ivor Weitzer sjajno je pogodio sa svoje polovice i donio 1:0 pobjedu Opatiji.

Početak utakmice protekao je u inicijativi Rudeša, ali Zagrepčani su ostali bez prigode, zapravo cijelo prvo poluvrijeme bio je to dvoboj između dva šesnaesterca, valja samo izdvojiti šansu za domaće u 18. minuti kada Kožić puca iz slobodnog udarca s 22 metra, lopta od živog zida dolazi do Kašikovića koji iz okreta pogađa vanjski dio mreže. Tri minute kasnije pogreška Pasaričeka, lopta je došla do Žabeca koji puca s 14 metara, ravno u Kralja.

Drugo poluvrijeme donijelo je više uzbuđenja, u 58. Rudeš je ostao s igračem više, Arapović je na centru prekršajem zaustavio Pasaričeka, Lovrić je pustio prednost, no nakon što ona nije ostvarena zaustavio je igru da bi pokazao drugi žuti veznom igraču Opatije.

I onda deset minuta kasnije odluka, na tridesetak metara od gola Opatije loptu je izgubio Pasariček, prihvatio ju je Weitzer, krenuo je nekoliko koraka i onda kada je stigao u krug koji označava centar uputio je udarac i prebacio istrčalog Kralja za 1:0.

Sjajan pogodak pogledajte OVDJE.

U 75. minuti nova šansa domaćina, Pejanović je povukao kontru, pucao je s lijeve strane pokraj gola. U 79. velika šansa za goste, nakon kornera Đire lopta je stigla do Ribara koji s osam metara puca preko gola. I u 83. minuti udarac s 20 metara Mihalića obranio je Prskalo.

Linker
05. rujan 2024 10:47