SCREENSHOT Screenshot
ZVIJEZDE PJEVAJU

VIDEO Razuzdano slavlje u kultnom kafiću: Na gitari brat igrača Lazija, pjesmu predvodi Silvio Marić!

Slavlje se nakon terena nastavilo u kafiću, a svoje vokalne sposobnosti pokazao je i direktor...
Piše: Davorin Olivari, SNObjavljeno: 30. travanj 2022. 22:08

Totalno drukčiji od drugih. To je slogan Rudeša. U subotu smo uživali u pravom nogometnom prazniku, sjajnoj, veličanstvenoj atmosferi u ovom zagrebačkom kvartu. Pred stadionom je vladala ogromna gužva, Rudešani su organizirali i svojevrsni VIP prostor gdje su se okupila poznata imena iz svijeta nogometa...

image
DAVOR PONGRACIC/CROPIX Cropix

Navijači Rudeša i Varaždina bili su pomiješani, naravno da se tu nisu očekivali nikakvi ekscesi, vidjeli smo samo čistu pozitivu. Varaždinaca je stiglo negdje oko 300.

Na terenu je pak dominirao Rudeš, sve je bilo na strani domaćina. Kad je Pavlek pogodio za vodstvo Rudeša, na stadionu je nastalo opće oduševljenje, na prekrasni travnjak palo je i nekoliko ‘bengalki’. ‘Rudeš Boysi’ su slavili, dali su si oduška. Završilo je Rudeš - Varaždin 3:0, četiri kola do kraja, Varaždin ima dva boda više od Rudeša, samo prvi ulazi u 1. HNL umjesto Dragovoljca.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

- Dva boda zaostajemo za Varaždinom, ali u pozitivnom smo ritmu, vjerujem da možemo u Prvu HNL. Atmosfera je bila sjajna, zahvaljujem se navijačima koji su nam bilo dvanaesti igrač - kazao nam je radosni trener Rudeša Ivica Landeka nakon utakmice.

image
DAVOR PONGRACIC/CROPIX Cropix

Kraj nas je nakon razgovora s trenerom prolazio sportski direktor Rudeša Silvio Marić. Bio je skroz promukao, jedva smo ga mogli čuti...

- Uh, kako sam promukao, jedva govorim. Ali sretan sam kao malo dijete. Čeka nas do kraja velika borba za Prvu HNL. Uživamo, baš uživamo - kazao nam je promukli Mara.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Definitivno, bilo je to prekrasno poslijepodne u Rudešu. Naravno, za domaćina posebno, za Varaždince nešto manje. Ali još uvijek dečke iz baroknog grada mogu tješiti ta dva boda fore...

Slavlje se potom nastavilo u rudeškoj svlačionici, a ptom se premjestilo u jedan poznati zagrebački kafić. Predvodio ga je neumorni Silvio Marić. Gitarske je, pak, vještine pokazao Jakov Bašić, član pobjedničke momčadi. Inače, Jakov je brat - ni manje ni više - Tome Bašića, bivšeg hajdukovca i aktualnog nogometaša rimskog Lazija.

U videozapisu pogledajte kako to izgleda kada Bašić i suigrači na čelu s Marom zapjevaju legendarni hit Novih fosila: "Za dobra, stara vremena":

SLAVLJE U SVLAČIONICI RUDEŠA (SNIMIO ČITATELJ SN):

Linker
20. travanj 2024 13:08