Kadar s utakmice NK Rudeš - NK Dubrava Tim Kabel

 BORIS KOVACEV Cropix
Za ratnicu Lavu

Vodeći hrvatski drugoligaš se uključio u humanitarnu akciju za malenu Lavu

Kako bi se prikupilo što više novca, svi članovi Rudeške ‘obitelji‘, odrekli su se besplatnih ulaznica
Piše: HinaObjavljeno: 24. veljača 2023. 16:20

Vodeći hrvatski nogometni drugoligaš Rudeš uključio se u akciju prikupljanja novčanih sredstava za humanitarnu akciju "Za ratnicu Lavu - za Lavin prvi korak".

Sav prihod od ulaznica za derbi 19. kola SuperSport Prve nogometne lige između Rudeša i Solina, koji je na rasporedu ove subote (14 sati), bit će uplaćen na račun za djevojčicu Lavu Petrušić koja boluje od spinalne mišićne atrofije i u svibnju bi u Los Angelesu trebala primiti lijek.

Osim što boluje od spinalne mišiće atrofije, dvogodišnjoj Lavi je dijagnosticirana i osteoporoza drugog stupnja te skolioza i kifoza.

Kako bi se prikupilo što više novca, svi članovi Rudeške ‘obitelji‘, odrekli su se besplatnih ulaznica i sudjelovat će u ovoj humanitarnoj akciji, poručili su iz kluba.

Humanitarna akcija pokrenuta je kako bi se obitelji Petrušić osigurao novac za nabavu lijeka te putovanje u Los Angeles, gdje bi se malenoj lijek dozirao. Liječenje stoji vrtoglavih 2.4 milijuna eura.

Rudeš se trenutačno nalazi na vodećoj poziciji drugog razreda hrvatskog nogometa s 39 bodova, devet više od Vukovara, Cibalija je treća s 29 bodova, dok Solin na četvrtom mjestu ima 28 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 15:33