Marko Todorov / CROPIX
NEMA IH ZA BELGIJU

Dudu i Vukojević 'out' zbog noćnog izlaska! HNS demantira: 'To su izmišljotine!'

Piše: ArhivaObjavljeno: 11. rujan 2012. 18:39

Uvođenje mladog Josipa Radoševića u sastav Vatrenih za večerašnji ogled protiv Belgije, koji je skupio tek desetak seniorskih utakmica u svojoj karijeri, privuklo je veliku pažnju javnosti.

No sve bi još nekako bilo u redu da sa popisa nisu uklonjeni standardni reprezentativci Eduardo da Silva i Ognjen Vukojević za koje se pojavila informacija kako su u noći sa subote na nedjelju viđeni u jednom od zagrebačkih noćnih klubova te su time izazvali bijes kod izbornika Igora Štimca.

Takav potez naših reprezentativaca donekle bi objasnio ispadanje Eduarda iz sastava, ali i uvrštavanje mladoga Josipa Radoševića koji je tako dobio prednost ispred iskusnog Ognjena Vukojevića.

Tijekom dana bilo je govora i o kaznama za 'razuzdani' dvojac, ali iz HNS-a nisu bili pretjerano raspoloženi za razgovor, a kako je popodnevni trening bio zatvoren za medije i javnost nismo uspjeli stići do reakcija i mišljenja samih igrača na tu temu. Tek nekoliko riječi o samom 'incidentu' kazao nam je glasnogovornik reprezentacije Neven Cvijanović:

- To su najobičnije gluposti! Nemam uopće potrebu demantirati takve floskule. Nikakvih kazni nije bilo, kažem, to su izmišljotine i najobičnije žutilo. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, kratko je kazao Cvijanović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 08:10