Nenad Bjelica
 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
ODBIJENA PONUDA

‘Dva milijuna eura odštete plus plaća 300 tisuća? Ne može!‘: Bjelica Dinamu ne želi prodati važnog igrača

Slavonski prvoligaš nije niti razmatrao mogućnost da jedan od ključnih igrača preseli u Maksimir.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. rujan 2020. 13:19

Nakon što se nije dogodio transfer Rasmusa Lauritsena, Dinamo je i dalje u potrazi za stoperom. Možda će se neki pitati zašto? Jer, Joško Gvardiol ostaje barem do zime, tu su Theophile i Šutalo, vratio se Dino Perić. Međutim, u plavom klubu drže da u rosteru trebaju imati barem još jednog stopera.

Razlog je zapravo jasan. Svi se u Maksimiru nadaju da će Flora pasti, te da će igrati Europsku ligu. U tom natjecanju postoje jasne ambicije, koje nisu male. Zoran Mamić želi ponoviti uspjeh Nenada Bjelice, plasirati se u europsko proljeće. Da bi u tome uspio, momčad mora biti maksimalno osigurana na svim pozicijama. Vidjeli ste u Cluju, Theophile je dobio crveni karton, nije ga bilo protiv Ferencvarosa.

image
Ante Majstorović
VLADO KOS/CROPIX

Kartoni uvijek prijete, naročito kad su stoperi u pitanju. Prijete i ozljede, znamo što se dogodilo Dini Periću. Dakle, ostati samo na četiri stopera, a od toga na dva iznimno mlada, Gvardiolu i Šutalu je dosta veliki rizik. To je glavni razlog zašto Dinamo i dalje traži stopera po razumnoj cijeni.

Ako se sjećate, Dinamo je bacio oko i na Osijekovog stopera, Antu Majstorovića. Međutim, Osijek uopće nije želio razgovarati o toj temi. Prema našim izvorima, Modri su ponudili Osijeku dva milijuna eura, a igraču 300 tisuća eura godišnje, no slavonski prvoligaš nije niti razmatrao mogućnost da važan igrač iz srce obrane preseli u Maksimir.

Može li Dinamo možda podebljati ponudu i opet krenuti po Majstorovića? Kako saznajemo, od toga neće biti ništa. Uostalom, zar zaista netko misli da bi Nenad Bjelica, bog i batina kluba iz Gradskog vrta svog krucijalnog igrača obrane prepustio Dinamu? Prije će Eskimi kupiti led nego što će Dinamo kupiti Majstorovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 09:56