FATOS BEQIRAJ

Dvostruki strijelac protiv Lokomotive: 'Valjda mi je još nešto ostalo, za Lyon...'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 25. rujan 2011. 14:02

Je li to Kruno Jurčić u susretu s Lokomotivom ugledao spasitelja? Fatos Beqiraj golgeterski je zabio dva pogotka, što se njega tiče problem realizacije nije postojao. Dvije godine nijedan Dinamov igrač nije u ozbiljnijoj utakmici zabio hat-trick (ne računamo šesnaestinu finala Kupa), Beqiraj je protiv 'lokosa’ bio blizu. Zadnji je to uspio Sammir, protiv Osijeka u kolovozu 2009.

- Šteta što nije ušla, ali nije ni ovako loše. Možda se sad otvorilo. Nadam se da je nešto municije ostalo i za Lyon. Poslije svakog gola i svake pobjede samopouzdanje je još veće, to je jako važno - rekao je Beqiraj nakon subotnjeg jutarnjeg treninga. Koji je, kao i uvijek za one koji su večer ranije igrali, bio samo trčkaranje i istezanje.

Znači, Dinamu na treba golgeter poput Pippa Inzaghija?

- Nisam ja kompetentan da govorim što nam treba. Mogu samo reći u svoje ime da ću, što više igram, biti u više prilika i više zabijati.

Je li s ova dva pogotka možda izborio mjesto u prvih 11?

- To ne znam, to će trener odlučiti, Rukavina i ja smo tu, tko god bude igrao, dat ćemo sve od sebe i, vjerujem, zabiti ponešto.

Lyon nije puno gledao, tek u subotu ujutro na DVD-ima koje im je pripremio trener Jurčić.

- Pratio sam neke njihove utakmice, ali ono pravo otkrit će nam trener, imat ćemo sve podatke o Lyonu. Vjerujem da ćemo im pronaći neku manu, da ćemo se pripremiti za tu utakmicu najbolje što možemo i onda pokazati Francuzima da se i s njima možemo nositi.

Bod iz Lyona bio bi veliki 'ulov’?

- Svakako, bio bi to velik uspjeh. Međutim, mi se ne pripremamo za remi već za pobjedu, kao i u svakoj utakmici. Vidjeli ste kako smo parirali Realu, možemo i Lyonu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 01:54