NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
VELIKI OKRŠAJ U SUBOTU

Escobar najavio promjene za Dinamo: ‘Bit će to 11 boraca koji će poginuti za pobjedu i dati 150 posto!‘

Na press konferenciji uoči ogleda s Dinamom pojavili su se trener Escobar i branič Schildenfeld
Piše: SNObjavljeno: 02. travanj 2021. 13:02

Iz šibenskog tabora najavili su subotnju utakmicu 27. kola Prve HNL u kojoj na Šubićevac dolazi Dinamo.

Šibenik hrvatskog prvaka dočekuje s novim trenerom, Španjolcem Sergijem Escobarom, koji je naslijedio Krunoslava Rendulića. Iako je iza Šibenika niz od sedam utakmica bez pobjede, Escobar je optimist.

"Očekujem da ćemo pružiti dobar otpor Dinamu. Naš je cilj prekinuti crnu seriju bez obzira što nam je s druge strane Dinamo", rekao je Escobar, čija momčad nije slavila od 10. veljače i minimalne 1:0 pobjede protiv Istre.

Upitan za moguće promjene u momčadi, Escobar je rekao: "Bit će promjena i to je logično. Protiv Dinama ću se osloniti na 11 boraca koji će poginuti za pobjedu i dati 150 posto."

Na press konferenciji uoči Dinama bio je i Šibenikov stoper, a nekadašnji dinamovac, Gordon Schildenfeld.

"Mi se borimo za opstanak i treba nam svaki bod, a Dinamu trebaju bodovi u borbi za naslov. Nitko ne očekuje da ćemo nešto napraviti, a znamo što je bilo zadnji put kad su došli. Sad smo pod većim pritiskom jer se moramo spašavati i prekinuti crni niz, šteta što nam baš sad dolazi Dinamo", rekao je Schildenfeld.

Dodao je i kako njegova momčad ne treba očekivati 'popust' zbog Dinamovih europskih ambicija i nadolazećeg okršaja s Villarrealom.

"Love naslov prvaka, zato nemojte računati da će doći opušteno", zaključio je Schildenfeld.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 22:05