DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
FILMSKA SCENA

Escobar završio s masnicom ispod oka, pogodio ga budući dinamovac i kapetan u žestokom pucačkom okršaju!

Nogometaši su pod vodstvom trenera Escobara pohodili NP Krku gdje su imali team building.
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 06. svibanj 2021. 18:48

Porazom u Kranjčevićevoj ulici Šibenčani su se umjesto rasterećenog završnog dijela HNL-a, došli u situaciju da ipak ne mogu biti posve mirni. Zapravo, ono što im je bio dvoboj protiv Lokomotive u kojem su mogli matematički zacementirati ostanak, sada im je to susret s Istranima. Pobjeda ili bod šibenski bi sastav pogurnuo u luku spasa, eventualni poraz bi dodatno ostavio Narančaste na neugodnom "čekanju".

- Šteta što nismo dobili Lokomotivu, ali mi smo realno pobjedom nad Belupom osigurali ostanak. No, za mir u kući moramo to još potvrditi i protiv Puljana - kaže vratar Lovre Rogić.

U pumpanju čim bolje atmosfere zajedništva kompletna momčad i stručni stožer otišla su na team building na partiju paintballa, u nedaleku Tromilju nadomak NP Krka. Kažu očevici te žestoke borbe, pucačine, da je letjelo na sve strane. Na kraju je slavila ekipa u sastavu Rogić, Mina, Alimi, Pajić, Bailone. Nije nedostajalo ni nekih filmskih scena, upućeni nam kažu kako je kapetan momčadi Bulat nastrijelio trenera Escobara, koji je kao uspomenu na taj teambuilding dobio dobru masnicu.

Španjolac taj pogodak svoga kapetana nije sigurno uzeo za ozbiljno, jer Bulatov doprinos u dvoboju protiv Puljana mogao bi biti krucijalan.

Za dobru atmosferu na Šubićevcu pobrinuo se i HNS. Nakon što su proteklog tjedna potpisani ugovori o poslovnoj suradnji s Gradom Varaždinom i Gradom Velikom Goricom po pitanju postavljanja hibridnih travnjaka na stadionima Varaždina i Gorice, Hrvatski nogometni savez to isto je učinio i s čelnicima Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik. Ugovor s HNS-om tako su potpisali ispred Saveza izvršni dopredsjednik Marijan Kustić, te predsjednik Komisije za infrastrukturu Nenad Horvatić, odnosno voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš te predsjednik HNK Šibenik Josip Bulat i predstavnici vlasnika kluba iz tvrtke F.S.I.d.o.o. Eduardo Zapata i Francisco Cardona.

Ugradnja hibridnog travnjaka na Šubićevcu trebala bi započeti odmah po svršetku ovogodišnje sezone HNL-a, odnosno krajem svibnja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 18:21