RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
NOVI RASPORED

Evo kada će se igrati odgođeni derbi, ali i oba polufinala Kupa! Ali, samo ako Dinamo ispadne...

Kad bi Dinamo prošao Tottenham, mjesta za odigravanje ogleda s Hajdukom i Goricom bilo bi jako malo
Piše: Tomo Ničota/Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2021. 15:04

Prođe li Dinamo u četvrtfinale Europske lige, protivnika će saznati u ždrijebu koji će se održati odmah sutradan, u petak 19. ožujka, a utakmice će igrati 8. i 15. travnja. Ako, pak, Modri ne uspiju izbaciti Spurse, u tim će terminima četvrtfinala EL-a igrati polufinalni dvoboj Kupa s Goricom (7. travnja) i zaostalu prvenstvenu utakmicu s Hajdukom na Poljudu (14. travnja).

U tom slučaju bi Modri imali prvu slobodnu srijedu (ili četvrtak) imali tek u tjednu između 24. travnja i 1.svibnja, ako prođu u četvrtfinale Europske lige onda bi i taj tjedan igrali europsku utakmicu.

Ovome dodajmo kako je već poznato u kojem će terminu svoj polufinalni susret Kupa igrati Istra 1961 i Rijeka. Utakmica je na pulskom stadionu Aldo Drosina zakazana za srijedu, 7. travnja u 15 sati. Pretpostavka je da bi Dinamo i Gorica onda igrali isti dan od 18 sati, no naravno, to samo pod uvjetom da Dinamo ne prođe Tottenham.

Kada bi Dinamo ispao te onda i odigrao odgođeni dvoboj s Hajdukom (14. travnja), HNL bi imao za odraditi tek jedan odgođen susret, onaj između Hajduka i Slaven Belupa koji je trebao biti odigran na Poljudu u vikendu 13. i 14. veljače, a to je utakmica iz 21. kola.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
02. svibanj 2024 22:12