Tomislav Svetina
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
SLUČAJNO ILI...?

EVO KAKO JE IZGLEDAO SUSRET VODEĆIH LJUDI DINAMA I HAJDUKA Jedan hajdukovac je kurtoazno rukovanje dvojca ipak promatrao iz daljine

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. veljača 2018. 10:19

U derbiju 22. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Hajduka pobijedili Dinamo s 1-0 (0-0) i smanjili zaostatak za Zagrepčanima na devet bodova.

Veliki derbi hrvatskog nogometa donio je slabo prvo poluvrijeme i iznimno uzbudljivo drugo poluvrijeme u kome je Hajduk zabio iz svog jedinoga udarca na vrata, a pojačanje Modrih Mario Gavranović promašio kazneni udarac.

Bilo je zanimljivo vidjeti i kako će se uoči utakmice pozdraviti čelnici dvaju klubova, s obzirom na to da je prilikom zadnjeg susreta, u poljudskoj loži, došlo i do fizičkih kontakata, a priča je epilog dobila i na sudu.

Hajdukova delegacija predvođena predsjednikom Ivanom Kosom i sportskim direktorom Mariom Brancom bila je smještena u ložama 17 i 18, u onu glavnu ložu Maksimir splitski čelnici odavno ne dolaze.

Prilikom ulaska u lift koji vodi prema ložama, Kosa je domaćinski dočekao Dinamov glavni direktor Tomislav Svetina, kurtoazno su se rukovali. Mario Branco, pak, ostao je u tom trenutku podalje, možda slučajno, prema loži krenuo tek kad je Svetina otišao.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 09:38