JOSKO PONOS/CROPIX Cropix
U SVOM STILU

Evo kako je Mamić odgovorio Bjelici: ‘Ljubomora je osjećaj koji je obično posljedica negativnih misli...‘

Nije dugo trebalo čekati niti na reakciju Zdravka Mamića koji se oglasio na svojem Facebook profilu
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2021. 16:06

Prilično zanimljivo bilo je na press konferenciji Osijeka gdje je glavna tema trebala biti utakmica protiv Varaždina, ali uglavnom se pričalo o drugim temama. Trener Nenad Bjelica nije bio zadovoljan situacijom u hrvatskom nogometu te se žestoko obrušio na čelnike Dinama i Rijeke te je čitavu 1. HNL nazvao neregularnom iz više razloga.

- Takav monopol jednog kluba. A bio sam u tom klubu. U prvoj sezoni nismo imali nijednog igrača na posudbi. A osvojili smo prvenstvo s 25 bodova prednosti ispred drugog i 30 bodova prednosti ispred trećeg. Znači nijedan posuđeni igrač - rekao je Nenad Bjelica, pa nastavio:

- U drugoj sezoni po jedan igrač u četiri kluba, samo u Lokomotivi po dva igrača. Sada imamo slučajeve da pojedini hrvatski klubovi imaju 4 posuđena igrača iz Dinama. I vi onda mislite da je to regularno prvenstvo. To nikad neće biti regularno prvenstvo i borit ćemo se da se to promijeni.

Nije dugo trebalo čekati niti na reakciju Zdravka Mamića koji se oglasio na svojem službenom Facebook profilu.

- Ljubomora je osjećaj koji je obično posljedica negativnih misli i osjećaja nesigurnosti, straha od tjeskobe, te precjenjivanja vlastitih mogućnosti potaknutih očekivanjem gubitka nečega do čega je nekome stalo, kao što su emocijalna veza, prijateljstvo, novac ili (najćešće) ljubav.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 03:29