Jens Gustafsson
 Screenshot: Youtube
IZAZOV NA POLJUDU

Evo kako je novi trener Hajduka o splitskom klubu i ciljevima govorio za švedske medije

Jens Gustafsson se odazvao redakciji Aftonbladet i iznio dojmove prvih radnih dana u Hajduku
Piše: Slaven Alfirević/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 04. lipanj 2021. 21:08

Dok ovdje čekamo na početak priprema, evo naznaka što je Gustafsson rekao svojim sunarodnjacima.

- Čitav proces dijaloga s vodećim ljudima Hajduka bio je nevjerojatno profesionalan. Jako sam dobro primljen od prvog trenutka. Nakon što sam predstavljen ostao sam nekoliko dana kako bih započeo s radom. Susreo sam se s Alexom Kačaniklićem (igrač Hajduka, Šveđanin, da podsjetimo op. a.) koji mi je prenio svoje dojmove. Klub je u prošlosti bio uspješan dugi niz godina, zanimanje navijača je ogromno, vrlo su strastveni, a nogometna škola s mladima radi jako dobro, prenosi Gustafssonovu izjavu Slobodna Dalmacija.

Kakav je cilj pred njim, pitali su Gustafssona:

- Hajduk je prošlu sezonu završio na vrlo snažan način. Sad gradimo novu momčad. Rezultat nam je primarna stvar. Očekuje me vrlo inspirativan i izazovan zadatak. Izgraditi igru koja može ispuniti velika očekivanja što ih imamo!

Na ljeto će ubrzo u Dalmaciju preseliti cijela obitelj Gustafsson, uživat će na ljetovanju, a najesen kad počne školska nastava odlučit će hoće li svi i nadalje uz Jadransko more ostati uz Jensa, glavu obitelji, ili će se pak vratiti u Skandinaviju, a tatu ostavit Hajduku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 14:55