CROPIX
VELIKI POTRES NA POLJUDU

EVO KAKO SU IGRAČI HAJDUKA DOŽIVJELI DEBAKL I PONUĐENU OSTAVKU ŽELJKA KOPIĆA 'Pitajte trenera u čemu je problem! Razočaran sam i ljut. Sve negativno!'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 20. kolovoz 2018. 09:54

Vjerojatno bi najradije pobjegli od svega i svih, ali život profesionalnog sportaša sastoji se od lijepih i ružnih trenutaka. Ovaj je baš ružan, ali i tada treba stati pred medije. Kapetan Josip Juranović nije mogao ni sanjati da će opet doći u ovakvu situaciju s navijačima, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Iskreno, nisam očekivao da ću ponovno doći u ovu situaciju, ali nadam se da ćemo što prije izaći iz nje – govorio je Juranović dok su iz svlačionice Gorice dopirali zvuci fešte.

- Ovdje nitko nije normalan! – skandirali su gosti, kasnije su zapjevali i Bebekove pjesme.

No vratimo se Juranoviću. Kakva je atmosfera u svlačionici, ima li među vama igračima snage za dramatični uzlet u formi?

- Sad sam baš rekao momcima u svlačionici da moramo ozbiljno popričati što se dogodilo. Moramo preuzeti odgovornost i pronaći najbolje rješenje. Razočaran sam i ljut. Sve negativno.

U čemu je problem, gdje zapinje?

- Ne znam, to ćemo morati pitati trenera.

Ima li trener povjerenje vas igrača?

- Ja vjerujem, a nadam se da i ostali vjeruju.

S novinarima je popričao i stoper Stipe Vučur koji bi također najradije zaboravio ovih 90 minuta. Mučio se, poput cijele obrane, s opasnim napadačkim trojcem Gorice Zwolinskim, Atiemwenom i Miyom.

- Što reći. Jako smo loše krenuli u utakmicu, u prvom poluvremenu nismo dobro izgledali. Imali smo velikih problema u gradnji igre, a mučili smo se i s terenom. Jednostavno loše. U nastavku smo pokušali zabiti prvi gol da stvari postanu zanimljive, no u par navrata je njihov vratar obranio. Nismo imali ni sreće. Loša utakmica, loša.

S tribina je bilo i uvreda prema vama igračima?

- Sigurno nije ugodno. Ima puno ljepših trenutaka od današnjeg. Razumijem navijače, i mi smo očekivali drugačiji ishod. Moramo stati jedan uz drugog, analizirati situaciju i dati sve da se iščupamo iz ove krize.

Ima li snage unutar momčadi da se stvari poprave?

- Naravno da ima. Imamo i kvalitetu, iako je to nakon ovakve utakmice teško reći i ljudi neće povjerovati. No sigurno ćemo pokazati drugo lice – poručio je Vučur.

Valjda Hajdukovi navijači neće morati dugo čekati na to drugo lice jer je situacija alarmantna, a bodovni zaostatak za konkurentima već sada ogroman.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 18:42