MIGUEL MEDINA
PORUKA IZ SLOVENIJE

Evo što je Kek napravio kad ga je pozvao Dinamo! Šef Saveza otkriva zanimljiv detalj u priči o Hajduku

‘Sasvim mi je logično i razumljivo da se neki klubovi zanimaju za njega. Ali to su sve nerealne stvari‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. studeni 2020. 21:21

Sve je nekako ista špranca i kad se radilo o zanimanju Modrih za Matjaža Keka. Bilo je logično porazgovarari s predsjednikom nogometnog saveza u Deželi, Radenkom Mijatovičem.


- Mi s Matjažom uvijek razgovaramo o svim stvarima. Nije nam rekao da ga je zvao bilo tko iz Hajduka, znam da bi nam to rekao da se zbilo, on je iznimno korektan - kazao nam je u uvodu Mijatovič.


Tako je, uostalom, bilo i kad je Keka zvao Dinamo, odmah je superkorektni trener izvijestio predsjednika, kako to i priliči.
- Definitivno, kad je dobio poziv iz Dinama, odmah nas je kontaktirao. Mi s Kekom imamo i ugovor i dogovor da će kao izbornik naše reprezentacije ostati duže vrijeme. A sasvim mi je logično i razumljivo da se neki klubovi zanimaju za njega. Međutim, mislim da su to sve nerealne stvari. Mi smo s Kekom iznimno zadovoljni, mislim i da je on zadovoljan s radom u Savezu, tu nema nikakvih razloga da tako ne ide dalje. Naš Savez se odlučio da Kek s nama bude duže vrijeme kako bi stvorio solidnu reprezentaciju koja može napraviti neki rezultat, a to se ne radi preko noći - zaključio je Mijatovič.


Slične rečenice susretljivi predsjednik Slovenskog saveza kazao nam je i kad se radilo o priči s Dinamom. I bilo je baš tako kako je onda rekao. Pa se može zaključiti da će tako biti i sada.

Linker
23. prosinac 2020 21:20