DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
POZADINA SLUČAJA

Evo zašto je Tramezzani uzeo dres od dinamovca! Navijači su sve krivo protumačili, javio se i igrač

Kastrati je bio jedan od najboljih u pobjedi nad Hajdukom, ali Talijan imao je drugačiji razlog...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2021. 10:32

Nije baš najbolje Hajdukovim navijačima sjeo potez trenera Paola Tramezzanija nakon velikog derbija 31. kola HNL-a u kojem je splitska momčad na Maksimiru izgubila s 2:0. Podsjetimo, golovima Brune Petkovića iz jedanaesterca, odnosno Lirima Kastratija, upravo na Petkovićevu asistenciju, Dinamo je napravio veliki korak prema novom naslovu prvaka.

Upravo je Kastrati upao u fokus, i to nakon što ga je Tramezzani poslije utakmice zamolio za dres. Mimo svih tumačenja, Hajdukov strateg poznati je kolekcionar dresova, a Dinamovog junaka poznaje i od ranije, dok je bio u stručnom stožeru albanske reprezentacije.

- On je bio trener u Albaniji i poslije svake utakmice me traži dres. Možda ima neku kolekciju, ne znam zašto. Uvijek dam dres, za mene je čast dati dres. Uvijek je dobar osjećaj zabiti gol, ali to je manje važno od pobjede. Znamo da su utakmice protiv Hajduka veliki derbi, a naš posao je zabijati i pobjeđivati - rekao je Kastrati nakon utakmice protiv Hajduka.

Hajduk je nakon poraza od Dinama dodatno iskompromitirao svoje šanse za dohvaćanje trećeg mjesta na ljestvici, onog koje sigurno jamči izlazak u Europu na ljeto.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 08:58