Alen Tom Tolić i  Roko Baturina
 DAMIR KRAJAC/CROPIX
PUNI SE BLAGAJNA

Ferencvaros želi napadača Dinama i nudi milijun eura! Mađari u novoj ofenzivi nakon što su kupili Uzunija

Mladi nogometaš nije se naigrao u prvoj momčadi Modrih, ali se zato nametnuo na posudbi...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. srpanj 2020. 18:38

Mađarski Ferencvaros želi dovesti Roka Baturinu, mladog Dinamovogo napadača koji je odlično odigrao proljetni dio sezone na posudbi u slovenskom Bravu. Baturina bi se trebao također 30. srpnja pojaviti na Mamićevoj prozivci u Maksimiru, međutim, klub iz Budimpešte, nakon Lokomotivina igrača Myrta Uzunija, želi dovesti i Baturinu i pregovori su u tijeku.

Navodno je sve vrlo blizu realizacije, a Modri bi mogli dobiti čak milijun eura od Mađara za svoga napadača. Mađarski prvak, inače, lani je 'pao' upravo od Dinama u kvalifikacijama Lige prvaka, a moguće je da se Modri i Fradi opet susretnu i ove jeseni u istom natjecanju.

Spomenimo i da su neki regionalni mediji izvijestili da je Dinamo zagrijan za Seada Hakšabanovića, crnogorskog reprezentativca rođenog u Švedskoj.

image
Roko Baturina
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Krilni i ofenzivni igrač trenutno odlično igra u Norrköpingu, koji ga je za 2,6 milijuna eura prije neki dan otkupio od West Hama, dosad je u vodećoj momčadi Švedske. Neobično bi bilo da klub koji ga je za tamošnje prilike toliko platio odmah proda Dinamu, pogotovo što je pitanje može li Dinamo sad platiti toliki i veći iznos od 2.6 milijuna eura.

Kako smo čuli, Hakšabanović je bio Dinamova želja proljetos, prije korone, tada se taj posao činio izglednijim nego sad kad dečko igra vrlo dobro i već ga navodno žele i neki jači klubovi, poput Rome.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 17:03