Srdjan Vrancic / Hanza Media / Hanza Media
POTPUNO NADIGRALI MODRE

FEŠTA U SVLAČIONICI RIJEKE NIKAD NIJE DUŽE TRAJALA 'Pokazali smo moć nad Dinamom, pobjeda je velika, ali nećemo se njome zadovoljiti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. rujan 2016. 12:39

Dugo je trajala fešta u riječkoj svlačionici nakon velike pobjede protiv Dinama (5:2). Počela je na travnjaku nakon zadnjeg Vučemilovićeg zvižduka, a završila negdje u riječkoj nedjeljnoj noći.

Zasluženo, igrači Rijeke zaslužili su si dati malo oduška nakon pobjede koja će idućih dana sasvim sigurno biti glavna tema na Kvarneru.

Naslovne uloge imali su Vešović, Gorgon i Gavranović, ali pobjeda bi bila nezamisliva bez ljudi iz sjene, najčešće zaduženih za “prljavi posao“. Jedan od njih je i branič Matej Mitrović koji je dobio veliki broj duela s Dinamovim ofenzivcima što je bio jedan od preduvjeta za pobjedu.

- Pokazali smo veliku moć nad Dinamom i stvarno mogu samo čestitati suigračima. Ova pobjeda nam je veliki poticaj za dalje, ali nećemo se njome zadovoljiti. Prvenstvo je još dugačko, ali stvorili smo puno prilika, pokazali da možemo igrati s Dinamom - riječi su Mateja Mitrovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. svibanj 2024 10:07