GNK Dinamo stadion
 GNK DINAMO
PREDSTAVILI IDEJU

Foto: Ovako bi trebao izgledati novi Dinamov stadion! Investicija vrijedna 60 milijuna eura

‘Želimo sudjelovati u izgradnji stadiona zajedno sa strateškim partnerom – Gradom Zagrebom‘
Piše: SNObjavljeno: 10. travanj 2021. 10:27

Već godinama traju prepucavanja o tome gdje bi trebao biti i kako bi trebao izgleati Dinamov stadion. Od famoznog 'plavog vulkana' na Kajzerici, pa do nekoliko ideja na alktualnoj pozicij, ali do dana današnjeg ništa se nije dogodilo niti pomaknulo po tom pitanju.

Ovog puta GNK Dinamo je na društvenim mrežama dao svoju viziju stadiona, a vizualni izgled napravio je zagrebački arhitekt Otto Barić,

Objavu GNK Dinamo prenosimo u cijelosti:

U trenucima kada naši igrači pišu nova vječna poglavlja slavnog Dinama, po prvi put predstavljamo ideju i viziju kako mislimo da bi trebao izgledati naš dom! Na temelju materijala napravljenih od strane kluba, a usklađenih sa standardima UEFA-e, vizualni izgled stadiona u Maksimiru napravio je poznati zagrebački arhitekt g. Otto Barić, sa svojim partnerima iz specijalizirane tvrtke Polymachine koji su ideju i viziju pretočili u ove fotografije. Novi Dinamov stadion uključuje:

- 34 000 natkrivenih mjesta

- 3000 VVIP mjesta

- vrhunski hospitality

- medijski centar

- osiguran smještaj za gledatelje s invaliditetom

image
GNK Dinamo stadion
GNK DINAMO

i još mnogo toga. Dinamov dom kakav Dinamo zaslužuje investicija je vrijedna oko 60 milijuna eura, a realizirati se može u roku 3 godine. Želimo sudjelovati u izgradnji novog stadiona zajedno sa strateškim partnerom u projektu – Gradom Zagrebom.

image
GNK Dinamo stadion
GNK DINAMO

Pozivamo sve navijačice i navijače Dinama da podrže našu težnju za pokretanjem aktivnosti koja će kroz arhitektonski natječaj, odabir idejnog rješenja i izradu projekta, omogućavanje prihvatljivog modela financiranja i naposljetku izgradnju modernog Dinamova doma, zasigurno podići klub na višu razinu i učiniti ga još boljim, na ponos hrvatskog nogometa! Zagreb, Dinamo i svi njegovi navijači to su zaslužili…

Linker
07. ožujak 2022 07:26