SN/Jurica Radić
POSLJEDICE ORKANSKE BURE

FOTO: POGLEDAJTE SCENE S POLJUDA NAKON APOKALIPTIČNOG NEVREMENA Bura savijala ograde na Poljudu, odlomila i dio krova, dijelovi i dalje opasno vise

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 23. veljača 2019. 19:40

​Noć i jutro prije utakmice između Hajduka i Gorice na splitskom je području, kao i duž čitave obale, puhala jaka bura koja je postizala velike brzine te je ostavila posljedice. Jutro prije utakmice spekuliralo se hoće li se uopće igrati na Poljudu, no do popodneva je bura ipak nešto popustila.

Puhala je, ali ne tako jako, tako da je uredno dan znak za početak susreta. Ipak, na Poljudu je bilo posljedica nevremena od dan ranije, jaka je bura odlomila dijelove krova, pa su tri ulaza na zapadu i sjeveru bila zatvorena, a na pomoćnim je igralištima pak deformirala ogradu.

Dijelovi krova na stadionu su otpali, na rubovima mjestimice i opasno vise tijekom utakmice Hajduka i Gorice, a otvorilo se i par rupa u krovu.

Isto tako, loše vrijeme i hladnoća utjecali su i na slabiji posjet ovoga puta na Poljudu, pa je bilo dosta manje ljudi nego na utakmici s Lokomotivom, kada je bilo 17 tisuća gledatelja.

Prije utakmice Hajduka i Gorice radnici su morali učvrstiti klupu za rezervne igrače

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 11:44