Vojko Basic / CROPIX CROPIX
NENADMAŠNA KULISA TORCIDE

FOTO: PRAZNIK NOGOMETA NA POLJUDU! TUDOROV POVRATAK, SKAUTI ARSENALA I CHELSEAJA TE HAJDUKOV 109. ROĐENDAN Spektakl u Splitu prate brojna poznata lica

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 08. veljača 2020. 20:01

Prije utakmice Hajduka i Lokomotive u 21. kolu HNL-a održana je ​minuta šutnje za Ivu Valentina Tomaša, nekadašnjega igrača Bijelih, koji je preminuo na Staru godinu u Baškoj Vodi.

Prije sjećanja na igrača koji je 2013. s Bijelima osvojio Kup održana je i dodjela darova, odnosno dresova dvojici najstarijih igrača Hajduka s više od 100 nastupa, pa su tako pljesak na otvorenoj sceni dobili Bogdan Kragić i Ivo Bego, koji su kasnije susret pratili iz lože.

A u loži je bilo dosta poznatih lica, bivših igrača Hajduka - Zlatko i Zoran Vujović, Dragutin Ćelić, Tomislav Erceg, Stipe Pletikosa, Kazimir Vulić, Joško Španjić, koji je donedavno bio pomoćnik Damiru Buriću... Na utakmici su bili i skauti Arsenala, Chelseaja, Eintrachta i Lillea, došli su vidjeti ima li materijala za njihove klubove.

Inače, trener Hajduka Igor Tudor dobio je vrlo snažan pljesak na svojoj prvoj utakmici na Poljudu nakon više od pet godina. Što se tiče publike na utakmici koja se igrala ususret 109. rođendanu, bilo je preko deset tisuća ljudi koji su došli vidjeti novi Hajduk, navijači su trošili grla od početka, a pjevalo se "sretan nam rođendan"...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 20:27