Nenad Dugi/CROPIX
NA OPORAVKU U RIJECI

GDJE JE ANAS? Hajduk ga sprema za prodaju. Cijena? Najmanje tri milijuna eura!

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 26. travanj 2012. 15:37

Od kraja ožujka nema Anasa Sharbinija u momčadi Hajduka. Benigni problemi, izostanak zbog tri žuta kartona i potom lakše ozljede, pretvorili su se u jednomjesečno izbivanje s travnjaka. Štoviše, Anas ne trenira s Bijelima u Splitu.

- Anas je i dalje u procesu rehabilitacije - naglasio je liječnik Bijelih, dr. Jurica Rakić.

Vjerovao je Anas kako će se brzo oporaviti, da će sanirati ozljedu i vratiti se u momčad već u susretu s Osijekom. Međutim, Anasa nema već petu utakmicu (Belupo, Karlovac, Osijek, Lučko, Inter), otkad je Balakov otišao u Kaiserslautern odigrao je samo jednu. Onu kontra Cibalije, i tada je zaradio taj fatalni treći žuti karton s kojim je krenula duga stanka. Pritom nismo zaboravili da je Anas imao nakon susreta u Koprivnici i verbalni dvoboj s trenerom, a zatim i razgovor s predsjednikom.

- Nema straha, sve smo izgladili. Pogrešno sam shvatio kada trebam doći na trening - rekao je Anas i dodao: - Nemam nikakvih problema u komunikaciji s novim trenerom.

Kako bi i imao problema kada se s Krstičevićem nikako ne viđa. Tek je nekoliko treninga odradio pod vodstvom novog trenera koji mu je od prvog dana dao do znanja da kod njega nema popust za nikoga. Niti za zvijezdu poput Anasa Sharbinija, od kojega Hajduk očekuje veliki posao ovoga ljeta.

- Vjerujemo u transfer. Cijena? Sigurno Anas vrijedi tri milijuna eura - dvije su rečenice koje smo uspjeli izvući iz predsjednika Hrvoja Maleša.

Sve činjenice smo naveli i nakon svega izrečenog dodat ćemo i nekoliko rečenica vjerodostojnog izvora, koji nam je bez ustručavanaj došapnuo:

- Hajduk čuva Anasa za prodaju i prešutno je dopustio igraču da se odmara, da spreman dočeka prodaju.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 15:25