Drago Sopta/Cropix
KLUPA MU JE SUĐENA

Gdje je nestao Tomasov? 'Ne želim otići iz Hajduka, ali brine me sjedenje na klupi'

'O svemu brine moj menadžer Reno Sinovčić, nazove li me i kaže da odlazim, ja odlazim. Sve sam prepustio njemu, tako da mogu samo razmišljati o nogometu'
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. travanj 2011. 11:19

Ovo je već treća godina u kojoj za Hajduk nastupa Marin Tomasov. Mladi veznjak je ljetos najavio da bi ovo mogla biti njegova sezona, dva gola postigao je u kvalifikacijama za Europsku ligu protiv Dinama iz Bukurešta, zabio u četvrtom prvenstvenom kolu Interu, u petom i svom bivšem klubu Zadru. No sada, kada se “sitno broji” do kraja 1. HNL, Tomasov ima sasvim drukčiji status. Posljednje četiri utakmice ulazio je s klupe.

- Jesam li zabrinut? Naravno da jesam, malo... Ne znam što bih kazao, tako je to trener odlučio i nije na meni da dajem nekakve posebne komentare. Profesionalac sam, na meni je da šutim i radim, pokušam se kroz treninge izborit za mjesto u udarnoj jedanaestorici. Ne vidim drugi put, a igrati zaista želim - počeo je Tomasov.

Pitali smo Marina kako bi on ocijenio svoju igru u šest proljetnih kola.

- Ne znam, teško mi je kazati. Nisam tu od jučer, tri sam sezone u Hajduku, valjda se moje mogućnosti znaju. Mislim da bi se ocjena mogla dati da sam dobio pet utakmica u nizu da odigram, onda bi mi se moglo reći jesam li bio dobar ili ne. Ovako mi je malo nejasno kako sam ispao iz ekipe.

Osjetili smo u njegovu glasu dozu gorčine, pomislili da možda razmišlja i o promjeni sredine.

- Nisam takav, nisam žurio otići niti kad sam bio u Zadru, kamoli sada kada sam u Hajduku. Ponavljam, moje je da se opet izborim za prvi sastav. A o ostalom brine moj menadžer, nazove li me i kaže da odlazim, ja odlazim. Sve sam prepustio njemu, tako da mogu samo razmišljati o nogometu, svojim nastupima i to u dresu Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:32