DUJE KLARIC/CROPIX Cropix
ODLAZE BAREM ČETVORICA IGRAČA

Gorica brzo pronašla nasljednika Siniši Oreščaninu, evo tko bi mogao sjesti na klupu već danas ili sutra

Netom nakn završetka sezone u Gorici užurbano rade na dolasku novog trenera
Piše: Toni RoićObjavljeno: 26. svibanj 2021. 11:06

Nakon razočaravajućeg kraja sezone i ispuštanja plasmana u Konferencijsku ligu, te posljedične smjene trenera Siniše Oreščanina, pred predsjednikom Gorice Nenadom Črnkom su pregovori oko novog stratega.

Favorit je Krunoslav Rendulić i neće biti iznenađenje ako ga Črnko već danas ili sutra potvrdi za novog stratega Gorice, a pripreme za novu sezonu započele bi polovicom lipnja.

Kada je igrački kadar velikogoričkog kluba u pitanju, zasad je jasno da odlaze najmanje četvorica igrača.

Trojici je istekla posudba, a to su Dario Špikić (Dinamo), Ognjen Mudrinski (Jagiellonia) i Younes Delfi (Charleroi), dok je švedskom Iračaninu Jiloanu Hamadu završio ugovor i to će biti kraj njegovog boravka u Velikoj Gorici.

image
Krunoslav Rendulić
NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix

Hoće li još netko biti eventualno prekrižen, tek će se vidjeti, a mnogo toga ovisit će i koje će biti želje novopostavljenog trenera.

Kristijan Lovrić prvi je izbor za ljetni transfer, ali Črnko ostaje pri odštetnom zahtjevu od četiri do pet milijuna eura za svog najboljeg igrača i strijelca. Zadnja se javila talijanska Genoa, ali kao i raniji ponuđači zasad nije ispunila očekivanja prodavatelja...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 12:13