Jakov Prkić/CROPIX
MUČENJE SE NASTAVLJA

Gudelj: Vrijeme je katastrofalno, sparina ubija; Jozak: Pomaci su vidljivi

Klima je užasna, bilo je stoput gore nego u petak, nadam se da će u četvrtak s Uzbekistanom biti lakše, igramo tri sata kasnije - rekao je strijelac Ante Roguljić
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 22. listopad 2013. 10:06

Solidan nastup hrvatske selekcije, neusporedivo bolji nego na otvorenju turnira protiv Maroka, premda nije dvojbeno da je jučerašnji suparnik iz prilično skromne kategorije. Opet smo se pretjerano mučili, nešto jednostavno ne štima. Ili smo o Malim Vatrenima mislili predobro?

- Bilo je komplicirano vraćati se poslije 1:3 s Marokom. U prvom smo dijelu dominirali, Roguljić je odlučio. U drugom smo se povukli i čekali, šansi je bilo s obje strane. Vrijeme katastrofalno, sparina ubija. Neke igrače, poglavito Brodića, hvatali su grčevi. Glavno da smo dobili, opet ćemo izvlačiti pouke. - rekao je izbornik Ivan Gudelj.

Romeo Jozak je bio relativno zadovoljan:

- Vrlo sam sretan zbog pobjede, bitno je osvojiti te bodove. Izbornik i suradnici, svakako i igrači, autori su pomaka. Međutim, protiv ozbiljnijih protivnika morat ćemo bolje.

Ante Roguljić:

- Klima je užasna, bilo je stoput gore nego u petak, nadam se da će u četvrtak s Uzbekistanom biti lakše, igramo tri sata kasnije. Posrećilo mi se pa sam zabio. Nisam zadrhtao kad mi je Maloku sjajno dodao, izmaknuo sam trojici i mirno tukao u dalji kut.

Jorge Dely Valdes:

- Hrvatska obrana bila je dobra zato smo pokušavali udarcima s poludistance. Brine me temperatura, još više grčevi mojih prvotimaca.

Ivan Bedi:

- Namučili smo se jako, pobijedili i Panamu, i uvjete, i psihozu. Bila bi tragedija da je završilo 1:1!

Zlatko Dalić:

- Došao sam na odmor s obitelji, pregovaram o angažmanu na Bliskom istoku. Što se tiče utakmice, tu su važni bodovi, no za ostvarenje naših ambicija nedostaje puno toga, najviše trke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 19:05