Trostruki strijelac Marko Livaja
 MATIJA DJANJESIC/CROPIX
ZADOVOLJNI ŠVEĐANIN

Gustafsson čestitao svima, nahvalio i Torcidu, pa se naklonio junaku: ‘Ne mogu ne spomenuti Livaju...‘

Drago mi je da smo mogli dati prostora i Kačanikliću i Katiću, istaknuo je splitski trener
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 12. rujan 2021. 20:07

Trener Hajduka Jens Gustafsson bio je zadovoljan s praktički svime nakon 3:0 trijumfa u Puli, osobito je nahvalio Livaju i Torcidu:

- Mislim da smo kontrolirali veći dio utakmice i zasluženo pobijedili. Pogotovo smo dobro odigrali u nastavku utakmice i to od početka do kraja. Jako sam zadovoljan kako su igrači momčadski kvalitetno odradili utakmicu, naravno uz individualne doprinose. Ne mogu ne spomenuti Marka Livaju, koji je odigrao odlično, ali i svi drugi počevši od kapetana Kalinića zaslužuju čestitke. Drago mi je da smo mogli dati prostora i Kačanikliću i Katiću. Još jednom moram istaknuti kako imamo sjajnu podršku navijača i na gostovanju i to nam puno znači.

Strateg Istre Gonzalo Garcia priznao je premoć boljem suparniku:

- Vrlo teška utakmica za nas. Ušli smo u utakmicu ispod ritma, Hajduk se nametnuo intenzitetom igre i imali smo problema u izlasku iz presinga. Hajduk nam nije u prvom dijelu stvorio opasniju situaciju, ali bili su bolji. U nastavku nakon što smo pogriješili kod kaznenih udaraca, utakmica je s dva pogotka Hajduka praktično usmjerena. Morali smo preuzeti više rizika i oni su to odmah kaznili trećim pogotkom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 00:59