MARKO TODOROV/CROPIX Cropix
HAJDUK SLAVI

Gustafsson otkrio zašto je na poluvremenu zamijenio Biuka, javio se i strijelac: ‘Idemo dobiti i Rijeku‘

‘Nismo stali vjerovati u ova tri boda. Nadam se da će sa Stipom biti sve u redu‘, kaže trener.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. kolovoz 2021. 23:08

Nastavio je Hajduk po željenom kursu. Istina, nakon mnogo više potrošenih živaca i patnje za svoje poklonike, ali uspjelo se... Pobjedom u Kranjčevićevoj (1:0) protiv Hrvatskog dragovoljca, momčad Jensa Gustafssona upisala je svoje četvrto HNL-slavlje u nizu.

Evo što je nakon susreta rekao švedski strateg:

- Ovo je bila naša potpuno zaslužena pobjeda. Moram to naglasiti, iako je ovo sve skupa bilo jako teško, moji igrači nisu prestali vjerovati do samog kraja. Mislim da nas ovakva pobjeda ujedinjuje i ojačava. Jako sam ponosan na ove momke. Normalno je da pritisak dolazi nakon ovakvih partija, ali nikad nismo prestali vjerovati - rekao je Gustafsson.

- Ima stvari koje možemo bolje, ali kad sumiramo ovo, nije me briga kako smo došli do bodova. Rastemo kao momčad, a samopouzdanje je ključno.

- Biuk je dobio udarac, nije bio siguran da može nastaviti pa sam ga poštedio. Atanasov je sjajan timski igrač, ali odlučio sam potražiti novo rješenje. Nadam se da je s Biukom sve u redu, već smo nešto i razgovarali. Posavec je također osjetio bol u vratu, nisam znao hoću li moći računati na njega, ali žrtvovao se za momčad. Još nije na sto posto, ali svi znamo kakav je.

Stefan Simić, strijelac Hajdukovog pogotka bio je presretan...

- Jako bitna pobjeda je ovo za nas. Cijela momčad je vjerovala u ova tri boda. Zaslužili smo ovo dobiti i ranije, uspjeli smo na kraju izvući bodove. Vratar Dragovoljca skupio je par dobrih obrana, ali vjerovali smo, zabili smo i to je to. Lijepo je to što smo zaredali s pobjedama, sad idemo protiv Rijeke ostvariti i petu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 03:08