Krovinović uskoro u HNL-u?
 AFP
JASAN I RAZLOG

Hajduk bacio oko na Bilićevog ljubimca i pokazao veliku ambiciju, ali ništa od dolaska u Split

U ovoj sezoni Krovinović je upisao 12 nastupa za WBA, no novi trener ne računa na njega
Piše: SNObjavljeno: 15. siječanj 2021. 11:07

Filip Krovinović napušta WBA te dolazi na posudbu u Hajduk, objavio je britanski Telegraph.

Naime, čini se da je Benfica ekspresno našla klub za 25-godišnjeg veznjaka, a na kojeg se odlaskom Slavena Bilića ne računa na Otoku.

U ovoj sezoni Krovinović je upisao 12 nastupa za WBA. U prošloj sezoni upisao je 43 nastupa u kojima je postigao tri gola i četiri asistencije, bila je to godina promocije u elitnu Premierligu.

Krovinović je potpisao za Benficu 2017. godine. Imao je odličan start, ali teška ozljeda koljena u siječnju 2018. godine zaustavila je napredak Hrvata. Bivši igrač Zagreba, (za Dinamo i Lokomotivu igrao je u mlađim kategorijama) čini se da će novi uzlet tražiti preko HNL-a i Hajduka...

No čini se da to nije baš gotovo kao što tamošnji mediji prikazuju.

"Za Filipa imamo nekoliko ponuda iz inozemstva, razmatramo skupa sa West Bromwichem i Benficom što učiniti, situacija je dosta komplicirana radi odnosa iz posudbe između ova dva kluba, pa ćemo više o svemu znati kroz nekoliko dana", poručio je Marjan Šišić, službeni agent Filipa Krovinovića, za 24sata.

Nažalost, Krovinović neće doći u Hajduk, jer je Benfica odlučila da ga ne pušta na Poljud. Portugalski klub želi ga usmjeriti prema nekom jačem klubu, a postoji interes nekoliko klubova koji žele hrvatskog veznjaka. Hajduk je napravio sve što je mogao, pokazao je veliku ambiciju, ali Benfica je ostala čvrsta.

Inače, za Filipa je ova godina počela dosta turbulentno. Njega je zemljotres na Banovini itekako pogodio obzirom da je njegova obitelj iz Petrinje, gdje je proveo veći dio svog djetinjstva.

- Moja Petrinja, moj grad. Grad mojih roditelja, djedova i baka i mojih prijatelja, u kojem sam proveo prelijepe trenutke svog djetinjstva i grad u koji se uvijek s radošću vraćam. U ovim teškim trenutcima izražavam sućut svim obiteljima stradalih pogođenim potresom. Dragi građani Petrinje, suosjećam sa svima vama i imam odgovornost pomoći vam. Prijatelji, ljudi dobre volje, No Name Boysi, Diabos Vermelhos, Baggies, Torcida, BBB i prijatelji igrači, budite uz Petrinju - poručio je nedavno nogometaš.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. travanj 2024 14:18