AFP
PRIJATELJSKI SUSRET

Hajduk će se za Anderlecht pripremati protiv Rosenborga, utakmica 11. prosinca

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 15. studeni 2010. 14:56

Rosenborg bi trebao gostovati u Splitu protiv Hajduka u subotu 11. prosinca! Poznati klub iz Norveške sudjeluje u B skupini Europske nogometne lige, u istim terminima kao i Hajduk, oni 1. prosinca kod kuće igraju protiv Bayera iz Leverkusena, a u zadnjem kolu 16. prosinca moraju gostovati kod Arisa u Solunu, u toj skupini još se natječe i Atletico Madrid.

U Norveškoj je hladno, Rosenborg bi u međuvremenu „u toplije krajeve“ i Hajduk je s njima stupio u kontakt i ponudio im odigravanje prijateljske utakmice pod Marjanom, u terminu slobodnog vikenda, te subote 11. prosinca.

Dobro bi sparing-susret došao obojici, Hajduk će, podsjetimo, prije toga 1. prosinca ugostiti AEK, onda ga čeka gostovanje u Šibeniku nakon čega nastupa pauza u našem nogometnom prvenstvu, pa još preostaje euro-gostovanje u Bruxellesu protiv Anderlechta.

Da pauza ne bude preduga Hajduk i Rosenborg će zaigrati u Poljudu i pomoći jedni drugima. Prijateljski susret, a kao da je u sklopu Eurolige, vrlo zanimljiva utakmica da presiječe „rupu“ u kalendaru. Pomoći će da se „hajduci“ dobro zagriju za Bruxelles, baš kao i Rosenborg za svoj Solun.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. rujan 2024 07:29