POTRAGA SE NASTAVLJA

HAJDUK DEMANTIRAO ''Ni Bokšić ni Tudor neće biti sportski direktori Bijelih!'

Piše: Alen OrlićObjavljeno: 25. listopad 2013. 17:09

U javnost je procurila vijest kako su Alen Bokšić i Igor Tudor prve želje Hajduka za mjesto sportskog direktora Hajduka koje od početka listopada stoji upražnjeno odlaskom Jensa Anderssona, ali na Poljudu su brže-bolje ovu vijest demantirali.

- Ja o tome ništa ne znam, pitajte one koji su pisali članke. O sportskom direktoru zasad ne razmišljamo - poručio je Hajdukov predsjednik Marin Brbić.

Iz Hajduka su tako otklonili opciju da bi Bokšić mogao biti novi Hajdukov sportski direktor. Trudili su se to učiniti nježno, da se Boka ne bi naljutio.

Igor Tudor je pak opovrgnuo mogućnost da bi njemu Hajduk mogao ponuditi da objedini dvije funkcije, trenera i sportskog direktora čime bi postao menadžer engleskog profila.

Iako je ta informacija došla iz vrlo ozbiljnog izvora koji dosad nije pogriješio, Tudor kaže:

- Potpuno je nekorektno da me netko postavi u tu situaciju prema predsjedniku. To je smiješno, zato vas molim, nemojte plasirati čiste laži. Milijun puta sam rekao da me ne zanima biti sportski direktor, nego me zanima trenerski posao i to ću raditi cijeli život. Jedno i drugo ne može raditi nitko.

Toliko iz Hajduka. O sportskom direktoru, tvrde, zasad ne razmišljaju. A mi možemo vjerovati u sve to koliko i da je Andersson otišao zbog obiteljskih razloga. Uostalom, nije li prije neki dan čuveni španjolski trener Rafael Benitez ustvrdio:

- Nogomet je jedna velika laž. Puno je stvari koje ne možete reći javno, a možemo si priuštiti da budemo iskreni samo kad govorimo o drugim klubovima...

Pa sad, tko se bolje snađe u toj velikoj obmani...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 03:46