Krovinović i Nikoličius
 ROBERT MATIć/HAJDUK.HR
SLUŽBENO JE

Hajduk doveo veliko pojačanje! Filip Krovinović dao prvu izjavu po dolasku na Poljud i potpisu ugovora

Filip Krovinović novi je igrač splitskog Hajduka, potvrdili su Bijeli
Piše: SNObjavljeno: 19. srpanj 2021. 13:35

Ovaj 25-godišnji veznjak dolazi iz Benfice, a Hajduk će mu biti šesti različiti klub u karijeri nakon Zagreba, Rio Avea, Benfice, WBA-a, te Nottingham Forresta.

"S posebnim zadovoljstvom možemo potvrditi da su HNK Hajduk i S.L. Benfica postigli dogovor o transferu Filipa Krovinovića koji je danas na Poljudu potpisao ugovor s Bijelima do ljeta 2024. godine! Filip je danas prošao liječničke testove i odmah će se priključiti treninzima prve momčadi. Izabrao je dres s brojem 23", objavili su iz Hajduka.

image
Filip Krovinović
Screenshot (HNK Hajduk)

- Filip je igrač koji će uskoro napuniti 26 godina, stekao je veliko nogometno iskustvo igrajući na višim razinama, od portugalske prve lige s Benficom i Rio Aveom do Championshipa i engleske Premier lige. Radi se o polivalentnom veznom igraču koji može podjednako kvalitetno igrati na gotovo svim pozicijama u veznoj liniji, kao i u različitim sustavima igre, što nam je bio prioritet u izboru igrača. Prema karakteristikama koje posjeduje, kompatibilan je stilu i modelu igre kojeg želimo izgraditi te svojim visokim kvalitetama može stvarati razliku i sigurno će donijeti dodatnu kvalitetu u našoj igri te će predstavljati znatno pojačanje za našu momčad - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

- Napokon sam došao, jako sam sretan zbog toga, svi su me od prve sekunde toplo dočekali i hvala vam na tome. Veselim se treninzima, utakmicama, primio sam zaista puno poruka od navijača Hajduka u proteklih mjesec dana. Bilo je tu stvarno prelijepih riječi, simpatičnih poruka, nastojao sam ih sve pročitati. Zaista sam sretan što moj dolazak toliko znači navijačima, a ja mogu samo obećati da ću istom mjerom pokušati to vratiti na terenu - istaknuo je Krovinović nakon potpisa ugovora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. travanj 2024 18:54