Ilustracija
 ANTE CIZMIC/CROPIX
PROMJENA KALENDARA

Hajduk II odgodio svoje utakmice ovoga tjedna zbog koronavirusa: ‘Igrač se osjeća dobro i nema simptome‘

Druga momčad Hajduka trebala je igrati protiv Sesveta i protiv Solina
Piše: SNObjavljeno: 15. rujan 2020. 13:00

Nogometaši Hajduka II odgodili su najmanje dvije utakmice zbog slučaja koronavirusa. Na svojoj službenoj stranici obavijestili su o slučaju "proboja" virusa u momčad, a nisu objavili identitet...

"Ovim putem obavještavamo javnost o tome da je jedan igrač druge momčadi Bijelih pozitivan na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osobe pozitivne na virus.

Zbog slučaja koronavirusa odgađaju se za sada utakmice Hajduk II - Sesvete koja se trebala igrati u srijedu 16. rujna na Poljudu te susret između Solina i Hajduka II koji je bio predviđen u subotu 19. rujna.

Riječ je o asimptomatskom slučaju koji je otkriven redovnim testiranjem, a igrač se osjeća dobro te mu je od strane nadležnog epidemiologa određena mjera samoizolacije sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i radne skupine Hrvatskog nogometnog saveza.

Nakon epidemiološkog izvida utvrđeno je da prema važećim smjernicama cijela momčad i stručni stožer Hajduka II moraju biti idućih 14 dana u samoizolaciji.", poručili su na web stranici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 06:37