Reuters
PRVA ŽELJA BILIH

Hajduk na Poljud želi dovesti nesuđenog hrvatskog reprezentativca Cvitanića!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2010. 10:18

Grozničava potraga za novim trenerom Hajduka pomalo je zasjenila klupske napore za pronalaženje pojačanja koja bi na Poljud mogla stići već ove zime. Bez obzira tko bio na klupi Hajduka, jasno je da je sadašnji igrački kadar siromašan, osobito na ofenzivnim pozicijama.

Među mogućim pojačanjima jako visoko kotira ime 26-godišnjeg napadača Darija Cvitanića, nesuđenog hrvatskog reprezentativca rođenog u Argentini. Mogućnost da zaigra za Bilićevu izabranu vrstu pojavila se prije više od dvije godine kada je Dario sjajnim igrama u Argentini skrenuo na sebe pozornost Ajaxa, ali i HNS-a.

Među Hajdukovim željama još je jedan član Ajaxa, 21-godišnji Darko Bodul, povremeni član naše mlade reprezentacije. Njegov bi eventualni transfer Hajduk koštao mnogo manje, prema Transfermarktu Bodul vrijedi oko 400 tisuća eura, a ugovor s Ajaxom mu istječe dogodine. Nije nemoguće da Hajduk pokuša dovesti obojicu ako tijekom zimskog prijelaznog roka netko od napadača napusti Poljud.

Na Hajdukovoj listi želja zapisano je ime još jednog našeg mladog reprezentativca, Dejana Školnika, ljevonogog veznjaka koji igra za portugalski Nacional. Vrijedi oko pola milijuna eura, a odluči li se Hajduk posegnuti za njim, pomoć će zatražiti kod Adriana Alijaja, svoga bivšeg prvotimca koji sada, između ostalih igrača, zastupa i Školnika.

Zanimljivo je da su sva trojica igrača rođena izvan Hrvatske, Bodul je svijet ugledao u BiH, a Školnik u Sloveniji, dok je Cvitanić rođen i živio u Argentini.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. rujan 2024 03:36