A NIJE DA SE NEMA...

Hajduk prespavao prijelazni rok: Stigli tek juniori i Barišić, Uprava tvrdi - jaki smo!

Nadali su se navijači da bi sada, kada nakon milijunskih transfera klupska blagajna nije prazna, Uprava mogla dovesti neko zvučno ime, no čini se da do toga neće doći
Piše: Mario VelićObjavljeno: 30. siječanj 2011. 22:39

Prijje kraja prijelaznog roka juniori Hajduka “tuku” seniore sa 2:1 u transferima! Nakon bivšeg člana Varaždina Tihomira Šoštarića dres mladih nada Bijelih odjenut će dosadašnji igrač Zagreba Anid Travančić. Za to su vrijeme seniori zabilježili dva odlaska bitnih igrača, Ibričića i Strinića, a stigao je tek lijevi bočni, Barišić iz Širokog Brijega .

Možda bi to u većini klubova bila atipična situacija, no nije i na Poljudu u posljednjih godinu i pol. Od listopada 2009. do danas tek dvojicu igrača za seniorsku momčad doveo je Hajduk, Marina Ljubičića i Bulkua. Nadali su se navijači da bi sada, kada nakon milijunskih transfera klupska blagajna nije prazna, Uprava mogla dovesti neko zvučno ime, no čini se da do toga neće doći. Tinja slaba nada, još samo danas.… Otpali su Bartulović, Bilić i Križanac, a izgleda da su Bijeli odustali i od Krstanovića .

- Točno 700 tisuća eura i ni centa niže - toliku je cijenu postavio Dražen Medić, gazda Zagreba za svoga napadača. A u Hajduku su zastali, pa razmislili te na kraju odustali. Skupo im je to. No, zašto se onda Bijeli nisu okrenuli Makedoncu Hristijanu Kirovskome koji bi ih došao tek stotinjak tisuća eura, mnogo manje od Krstanovića. Ili pak obnovili kontakte s Matom Bilićem, i njegova posudba također stajala bi ih znatno manje.… Zašto? Mnogo je pitanja, odgovore znaju samo čelnici Bijelih. Oni vjeruju da je i danas, nakon odlaska Ibričića, Strinića i ozljede Andrića momčad jaka.…

A rečeni Travančić za koji dan trebao bi postati član juniora Hajduka. Radi se o mladiću rođenom u rujnu 1993. godine koji je trenutno drugi strijelac juniorske lige iako je mlađi junior, što znači da i iduće sezone može igrati za isti uzrast.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 07:37