Luka Ivanušec, Mario Čuić, Josip Juranović
 GORAN MEHKEK/CROPIX
KOMBINACIJE NA POLJUDU

Hajduk pronašao rješenje za vratara i veznjaka koji je lani s dva pogotka briljirao protiv Dinama

Pregovori se vode i čeka se službena potvrda splitskoga kluba, ali plan je jasan
Piše: Slaven Alfirević, Slobodna DalmacijaObjavljeno: 02. lipanj 2021. 17:57

Hajduk misli ozbiljno ostvariti suradnju s Posušjem i prvi koraci već se rade, na posudbu bi iz Poljuda poslali u Posušje vratara Josipa Posavca i veznog darovitog igrača Marija Čuića, piše Slobodna Dalmacija.

Zasad su to kombinacije i pregovori što čekaju službenu potvrdu. Jasna je intencija da sistematiziraju vratara Posavca s kojim nisu bili zadovoljni prošle jeseni, pa su onda na zimu doveli Lovru Kalinića koji je sad opet u vlasništvu Aston Ville, ali se čeka da se obnove pregovori s Englezima. Posavec je u međuvremenu proljeće proveo kao pričuva „bijelih”... Moguće je da postignu i sporazumni razlaz s Velim Jožom, ali je živa opcija da bude u Posušju.

Što se tiče Čuića on je lani bljesnuo snagom talenta s dva gola Dinamu na Maksimiru u pobjedi 3:2 u finišu lanjske sezone, a kasnije je gubio svoje mjesto među prvotimcima, te je igrao u B momčadi koja se sad rasformirala. U Posušju bi se i on sigurno opet razigrao, blizu kuće, Čuići su iz Tomislavgrada.

Leon Kreković karijeru treba nastaviti u Beerschotu. Nakon posudbe u Dugopolju otvara se mogućnost da Kreković ode u Belgiju, Hajduk ne bi imao ništa protiv.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 11:43