Foto: Tom Dubravec / CROPIX
SLUŽBENA PRESICA

HAJDUK PROTIV ISTRE TRAŽI ISKUPLJENJE Carrillo jasno poručio: 'Nakon Splita nitko nije bio dobrog raspoloženja. Istru moramo pobijediti, nema izlika'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 23. veljača 2017. 14:44

Trener Hajduka Joan Carrillo stao je pred novinare uoči utakmice 22. kola MAXtv Prve lige u kojoj "bili" u petak s početkom u 18 sati na Poljudu dočekuju Istru 1961. Pred Splićanima je imperativ pobjede nakon "mršavog" remija u gradskom derbiju sa Splitom prošlog vikenda, piše Slobodna Dalmacija.

- Protiv Splita smo izgubili dva boda, ali smo napredovali na tablici. Sad moramo pobijediti, nema izlika. Istra ima dobre obrambene mehanizme i dobre ofenzivne kretnje.

- Ali, ne znamo dolaze li ovamo dovoljno hrabri da napadaju ili će se bazirati na obranu. Split i Istra slične s momčadi, morat ćemo paziti na tranzicije i prekide - rekao je španjolski strateg.

Vraćaju se Jefferson i Toma Bašić koji su bili kartonirani u prošlom kolu, dok je Kožulj još izvan pogona. Tek bi se sljedećeg tjedna trebao priključiti treninzima ostatku momčadi.

Predsjednik Kos bio je ljut nakon Splita?

- Nitko nije bio dobrog raspoloženja nakon remija jer su svi očekivali pobjedu. Predsjednik je prvi među nama, želi momčadi najbolje i ima pravo reći svoje mišljenje. No to je završena priča. Razmišljamo samo o Istri.

Hoće li igrati Terzijev?

- U Ludogorecu je igrao obranu na čovjeka, a ovdje preferiramo zonu. Treba mu vremena da se prilagodi.

Osvrnuo se Carrillo i na pogrešku Ćosića koja je dovela do pogotka Splita.

- Nije samo on pogriješio, već su se dogodile tri pogreške. Prva je bila u komunikaciji, druga što nismo zaustavili igrača i treća što nismo zatvorili koridor u zadnjem dijelu. Igrači to shvaćaju - zaključio je Carrillo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 13:24