Ante Čizmić/CROPIX
PROŠLA DVA ZAHTJEVA

Hajduk se uspio riješiti spornih sudaca, ali povjerenik Peraić je nedodirljiv!

Rusanova i dalje tvrdoglavo brani monitoring nad izbornicima juniora i kadeta, odnosno trojac Jozak, Novoselac, Bedi koji nadzire kako rade i koje igrače pozivaju pod stijeg
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 17. rujan 2011. 11:44

Hajduk je postavio četiri zahtjeva - smjenu povjerenika za suce Ivana Peraića, izuzeće arbitara Brune Marića, Igora Pristovnika i pomoćnika Saše Fegeša, ukidanje monitoringa izbornicima mlađih vrsta te uključenje kadrova kluba s Poljuda u komisije HNS-a. Ovog trena nije lako baš definitivno potvrditi konačan odgovor na svaki od njih, prije toga će materijali morati na Komisiju za suce i Izvršni odbor, a svakako i po blagoslov k Zdravku Mamiću, ali ako je po informacijama skupljenima jučer u Rusanovoj zaključiti, dva će biti prihvaćena, jedan gotovo sigurno neće, a jedan jako teško može dobiti prolaz.

Hajduku je tako danas najbitnije da iz svih kombinacija za svoje utakmice prekriži Igora Pristovnika, kojemu zamjeraju suđenje u utakmici u Zadru (nedosuđeni kazneni udarac na Tomasovu prije svega), te Brunu Marića i Sašu Fegeša, tandem iz Parka mladeži koji ih je oštetio protiv Splita (nepriznat gol za pobjedu u prvom redu). Po našoj informaciji te suce više se jednostavno neće delegirati na Hajduk.

Ivan Peraić, Riječanin koji je mjesto povjerenika izborio poslije kampanje za predsjednika HNS-a, nakon što je dao glas Markoviću, mnogo je tvrđi orah za Bijele. IO će raspraviti njihov zahtjev, no zasad nam se ne čini da neće proći. Kao što Rusanova i dalje tvrdoglavo brani monitoring nad izbornicima juniora i kadeta, odnosno trojac Jozak, Novoselac, Bedi koji nadzire kako rade i koje igrače pozivaju pod stijeg.

HNS će involvirati ljude iz Splitsko-dalmatinske županije u komisije, no za to je potreban prijedlog lokalnog saveza. Bi li se oko imena mogao pojaviti spor? Tko zna...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 10:23