Robert Matić/Hajduk.hr
VELIKA VIJEST S POLJUDA

Hajduk službeno doveo srebrnog Vatrenog! Poznati detalji zvučnog transfera: ‘Imat će nemjerljiv utjecaj‘

‘S Danijelom smo dobili iskusnog vratara, našeg nekadašnjeg igrača i kapetana‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2021. 17:10

Bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić potpisao je ugovor s Hajdukom do ljeta 2023. godine, a nosit će dres s brojem 1! Bomba je to s Poljuda, iako je prijelazni rok već odavno završio. Suba je, jasno, kao slobodan igrač bio na raspolaganju svima koji ga žele dovesti, a Bijeli su tu situaciju s 36-godišnjim Zadraninom i iskoristili.

- S Danijelom smo dobili iskusnog vratara, našeg nekadašnjeg igrača i kapetana, koji će biti uzor našim mladim igračima, ali i velika podrška iskusnijima. Josip Posavec se ozlijedio i na njega nećemo moći računati sljedeća tri mjeseca. Odmah smo reagirali i doveli vratara koji će svojim bogatim iskustvom te izraženim pobjedničkim mentalitetom imati veliki utjecaj na svlačionicu te je odličan izbor za drugog vratara. Subašić je cijelu svoju karijeru branio na najvišoj nogometnoj razini, predstavlja igrački autoritet, a imat će nemjerljiv utjecaj na razvoj naših mladih vratara - istaknuo je nakon potpisa ugovora Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius za službenu stranicu kluba.

image
Robert Matić/Hajduk.hr

Subašić je do ljeta 2020. branio za Monaco, a u posljednje vrijeme trenirao je u svom Zadru. S hrvatskom reprezentacijom uzeo je srebrno odličje na Mundijalu u Rusiji, a u Hajduku je već branio od 2008. do 2012., kada je osvojio i jedan hrvatski Kup (u sezoni 2010/2011).

Inače, Subašić je danas (srijeda) pozvao navijače da se 9. listopada, za vrijeme reprezentativne stanke zapute u Zadar na prijateljski dvoboj istoimenog domaćina s Hajdukom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 19:21