IGRAČKA KRIŽALJKA

Hajduk traži pojačanja u 4. ligi, top strijelac županijske lige Poljudu, Basel želi Mamuta

U dresu momčadi iz Prološca mladi Ribičić postao je najbolji strijelac Prve Županijske lige s čak 26 pogodaka
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 06. lipanj 2015. 19:14

Želja Hajduka je mladi napadač Mladosti iz Prološca Duje Ribičić, piše Slobodna Dalmacija. Zajedno s predstavnicima kluba sa Šarampova mladi Ribičić jučer se pojavio na razgovorima na Poljudu.

U dresu momčadi iz Prološca mladi Ribičić postao je najbolji strijelac Prve Županijske lige s čak 26 pogodaka kojima je držao klub u borbi za naslov prvaka uz OSK iz Otoka koji je na koncu izborio titulu i kvalifikacije za Treću ligu. Još zimus spominjao se interes Hajduka koji bi se ovih dana mogao i konkretizirati preseljenjem igrača na Poljud.

Mamut na meti Splita i Basela

Talentirani Hajdukov napadač 18-godišnji Ivan Mamut na meti je Splita i švicarskog Basela. Mladi Mamut protekle je polusezone vrlo zapaženo nastupao na posudbi za trećeligaša Hrvace (kao i Trojan Maloku).

Kako je Mamut samo stipendijskim ugovorom vezan za “bijele”, odnosno preostala mu je navodno još samo godina ugovorne obveze, ponukani dobrim nastupima za Hrvace interes za igrača pokazali su gradski rival Split, a navodno čak i Basel koji se raspituje za igrača. Na potezu je ipak prije svega Hajduk.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 12:35