NIJE IŠLO S JUNIORIMA

Hajduk upisao novi poraz na Poljudu! Kramarić postigao pobjedonosni gol za Lokose!

Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 12. svibanj 2012. 23:06

Lokomotiva se pridružila nizu momčadi koje su ove sezone odnijele bodove s Poljuda. Zagrepčani su iskoristili samo jednu od nekoliko izglednih prilika, dok hajdukovci nisu pokazali ništa vrijedno spomena.

Gosti iz Zagreba su tek nakon desetak minuta krenuli na polovicu Hajduka i poveli iz prvog ozbiljnijeg napada. Andrej Kramarić je preciznim udarcem sa 14 metara pogodio gornji lijevi kut pokraj nemoćnog Blaževića. Hajdukovci su žestoko prosvjedovali kod suca Batinića, tražili su zaleđe koje se s tribina doimalo očiglednim. Ali, pomoćnik Miro Grgić nije podigao zastavicu pa su Bijeli morali krenuti s centra.

Trebalo je domaćima nekoliko minuta da se oporave od šoka, iako im ovo nije bio prvi put da su suočeni sa zaostatkom na svom terenu. U utakmicu ih je mogao vratiti najbolji strijelac Ante Vukušić u 25. minuti, u prigodu ga je gurnuo mladi Kiš, išao je sam prema vratima, ali pogodio je samo vanjski dio mreže gostujućih vrata. Već u 29. minuti Krstičević je morao napraviti prvu izmjenu, ozlijedio se Jozinović pa je na lijevi bok ušao Kukoč. Sljedeći pokušaj Hajduka uputio je Crnogorac Vuković u 38. minuti, tukao je iskosa, ali lopta se od bloka odbila u korner. Tražio je Hajdukov napadač igranje rukom, Batinić je pokazao kut terena.

Nakon samo minutu igre u nastavku strijelac Kramarić nije stigao na ubačaj Šituma, moglo je biti 0:2. Bivši napadač Dinama još je bolju prigodu propustio u 59. minuti.

Opet je Šitum bio u akciji, iznudio je prekršaj Milovića u kaznenom prostoru pa je Batinić pokazao na bijelu točku. Kramarić se odlučio na snažan udarac, lopta se od grede odbila izvan terena. Hajduk je teško dolazio do izglednih situacija, ne može se Bijelima osporiti trud i zalaganje, ali rijetko su bili pred Lovrićem.

Rezultat se do kraja nije mijenjao, a posljednji zvižduk suca Batinića označio je početak negodovanja malobrojnih gledatelja, razočaranih još jednom vrlo lošom predstavom Bijelih.

- Počeli smo dobro, izveli početni pritisak, a prvi udarac u naš gol završi nam u mreži i svaki put je tako otkako sam trener. Mladim momcima potom, nije se lako vadit – konstatirao je Krstičević.- Ne možemo reć' da djeca nisu htjela, imali smo i šanse, lopta neće u gol, realizacija šepa. Ne možemo postići gol, a primimo ga vrlo lako... Ostali smo bez Jozinovića, ozlijedio je mišić, Caktašu je pukla kost u nozi i sve to prolazi bez kartona, u nas tako to biva... Imamo svi želju da to bude na kraju pravi Hajduk, ali polako... Sve je to puno mlado i puno neiskustva. Nije to ni bilo tako loše kako je na kraju sve ispalo. Nastavljamo raditi – poručio je Krstičević.

HAJDUK - LOKOMOTIVA 0:1 (Kramarić 13')

HAJDUK (4-1-4-1): Blažević, Vladislavić, Milović, Vukušić, Medak, Caktaš, Jozinović(Kukoč29), Neretljak, Vuković, Andrijašević, Kiš (Lendrić 59)

LOKOMOTIVA (4-3-3): Lovrić, Musa, Bručić. Komorski, Šitum, Boras, Puljić, Lovrić (Lilaj 53), Antolić, Kramarić, Brozović

KRAJ

90 - Nakon velike gužve u 16 -ercu Lokosa, Lendrić je sa 8 metara iskosa pogodio stativu

87 - Giga je uposlio samog Lendrića na desetak metara,ali udarac je prelagan za Lovrića

84 - Vukušić tuče sa 20 metara, preko gola

76 - Greška obrane Lokomotive, Lendrić je sam na desetak metara ali Lovrić brani

74 - Brozović je sam na 4 metra ali se spetljao

70 - Kukoč tuče sa 20-ak metara, Lovrić brani

68 - Nekoliko bengalki s padobranima je sletjelo na Poljud sa kineskog zida

63 - Vladislavić je išao nabaciti i zamalo dao gol

56 - Milović je srušio Lovrića, a Kramarić je iz 11-erca pogodio gredu

50 - Hajduk je navalio, ali iz kontranapada su gosti imali odličnu priliku, Kramarić je na pet metara zakasnio za sekundu

Drugo poluvrijeme

Kraj prvog poluvremena

44 - Nakon lijepe akcije Martinac je usamljen na desetak metara od Blaževića, ali udarac je neprecizan

40 - Giga je uposlio Andrijaševića na 13-14 metara od vrata, ali udarac hajdukovca blokira Puljić

35 - Hajduk je agilniji, ali bez prilika u zadnjih desetak minuta

29 - Izašao je ozlijeđeni Jozinović, a ušao Kukoč

24 - Kiš je uposlio Vukušića koji je sam na desetak metara, ali promašuje vrata Lokomotive

18 - Griješi ponovo sudac Batinić. U izglednoj kontri srušen je Vuković, ali sudac je ostao nijem

17 - Caktaš tuče sa 20-ak metara malo iznad vratnice

12 - GOOL Gosti su poveli iz dvojbene situacije, visoka lopta je došla do Kramarića koji je možda iz zaleđa sa 10-ak metara volejem svladao Blaževića

2 - Jozinović je lijepo ubacio, Vukušić kasni za sekundu

1. minuta - Počela je utakmica

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 18:31