CROPIX
 ANTE CIZMIC/CROPIX
ZABIO ZA SLAVLJE

Hajdukov junak nakon pobjede otkrio: ‘Odveo sam dečke na večeru nakon onog incidenta s doručkom‘

Propustio je utakmicu s Lokomotivom, a otkrio je i kako se revanširao suigračima i treneru Tudoru
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2020. 23:25

Nogometaši Hajduka preuzeli su drugo mjesto na ljestvici Prve HNL nakon što su u susretu 31. kola na Poljudu pobijedili Slaven Belupo sa 2-1.

Bila je to prva pobjeda Hajduka nakon dva uzastopna poraza od Varaždina (2-3) i Lokomotive (2-3). Međutim, sve je moglo biti drugačije da je Mateus Lima realizirao kazneni udarac za goste u 90. minuti. Međutim, brazilski napadač je promašio gol.

Hajduk je poveo u 10. minuti golom Mije Caktaša iz kaznenog udarac. No, radost domaćina kratko je trajala. U 24. minuti je izjednačio Vinko Međimorec sjajnim prizemnim udarcem sa 20-tak metara. Do kraja poluvremena zaprijetio je i Brnić, ali je Ježina bio spreman.

Brnić je pucao i u 55. minuti, ali ravno u gostujućeg vratara. U 59. minuti Hajduk je ipak poveo. Ubacio je Kreković s desne strane, a Edouk zabio glavom za novo vodstvo 'Bijelih', a u konačnici se pokazalo kao i končan rezultat.

Bilo je zanimljivo čuti i strijelca drugog pogotka, Samuela Eduoka. On je propustio utakmicu s Lokomotivom, a otkrio je i kako se revanširao suigračima i treneru Tudoru...

- Odveo sam dečke na večeru nakon onog incidenta s doručkom, ha, ha. Obradovali smo navijače, zajednički smo kao momčad došli do ove pobjede. Bila nam je jako potrebna, vrlo važna. Najvažnije je da smo došli do troboda na kojem možemo gajiti optimizam za dalje.

Ide s Bijelima po drugo mjesto:

- Vratili smo se, tu smo, na mjestu na kojem želimo biti. Sada moramo biti dobri u Gorici. Bilo je dobro - reći će Eduok i pokoju riječ hrvatskog jezika.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 13:39