Srdjan Vrancic / Hanza Media / Hanza Media
SUDAC NA UDARU

HAJDUKOV POVJERENIK ZA SIGURNOST 'Bebek stvara animozitet između gradova i klubova i na perfidan način širi mržnju'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 04. listopad 2016. 15:37

Bivši pripadnik Specijalne policije i čelnik Udruge veterana Domovinskog rata i prijatelja, Kristian Petric, glavni čovjek za sigurnost u Hajduku te veza između kluba i navijača na facebooku je objavio status kojeg prenosimo u cijelosti...

-------------------------------------------------------

NITKO KAO SPIKER IZ SPLITA

24.9. Split Hajduk- Cibalia, delegat utakmice Ivan Bebek

Bebek mi postavlja pitanje zar je moguće da se spiker na utakmici ne oglašava koliko je produžena utakmica, zar je moguće da isti taj delegat ne vidi da Sigali (GNK Dinamo) prije dolaska lopte dodaje loptu Ohandzi (Hajduk) i to sve osoba u žutom ne vidi sa 15 m udaljenosti. Gradski stadion na Poljudu kultno je mjesto kluba, navijača, grada Splita, Dalmacije, Hrvatske.

Cilj nam je da naše utakmice budu praznik za sve navijače, a posebno za djecu i roditelje. Bebek svojim pristranim, nekorektnim suđenjem stvara animozitet između gradova i klubova, na jedan perfidan način širi mržnju i dovodi HNK Hajduk kao organizatora priredbe u probleme jer će njegova buduća eventualna prisutnost doprinijeti stvaranju jedne negativne atmosfere kao i povećanih troškova osiguranja.

-------------------------------------------------------

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 16:23