Jure Mišković/Cropix
TEŠKO PODNIJELI PORAZ

Hajdukovci pokraj novinara prošli bez riječi; Ivan Santini: Bog je uslišao moju molitvu

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 01. kolovoz 2011. 02:02

Gorak start Hajduka na gostovanjima, prava katastrofa, havarija, poraz od Zadra odmah otvara kaverne u iole ambicijama "bijelih" da pariraju Dinamu... Nije se baš moglo pretpostaviti da bi Splićani već u Stanovima mogli posrnuti, pa tek je drugo kolo, a nije slutilo ni na kakvu "kolovošku krizu".

Hajdukovci su bez riječi u koloni napustili svlačionicu, nitko se nije ni pokušao zaustaviti pokraj novinara, glave su uglavnom bile pognute pa je Ante Bilić glasnogovornik ustvrdio da je u mix - zoni sve volja igrača. Ispričao se u svoje ime. Dok se dugo čekalo bijele palo je razmišljanje da je moguće da su stadion napustili poput Houdinija u kuferima.

Zato su za priču bili pobjednici.

- Tko ne bi bio sretan nakon pobjede protiv Hajduka koji je presigurno stigao u Stanove, međutim svi smo odreda dali sve od sebe i to je u konačnici rezultirao pobjedom koja vrijedi mnogo. Jer ove sezone malo tko će se naigrati pokraj Hajduka koji želi ostaviti trag kod nas i u Europi, izjavio je vratar Zadra, Antonijo Ježina.

Njego suigrač Jakov Surać izjavio je:

-Digli smo bokove i pustili da igru vode Vejić i Inoha, sačekali smo ih i pravom trenutku dali pogodak, kasnije nisu imali odgovor na našu taktiku kojom smo zatvorili sredinu terena. Ali je i umor kod suparnika učinio svoje.

- Bog je uslišao moju molitivu, koja je urodila plodom. Pokazali smo tko je gazda u Stanovima i uvjerili mnoge za koga se mora navijati kad igraju Zadar i Hajduk - izjavio je strijelac Ivan Santini.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 19:22