CROPIX
VELIKI NAPORI NA POLJUDU

HAJDUKU SAMO REMI NA POLJUDU, A TRENER ZADOVOLJAN BODOM Carrillo: 'Moji igrači nemaju svježine, ali zato imaju muda'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 17. svibanj 2017. 00:57

Hajduk i Lokomotiva odigrali su 1:1 na Poljudu. Imali su domaćini igrača više cijelo drugo poluvrijeme, no do izjednačenja su stigli tek u 87. minuti, a u 96. Šemper je čudesno obranio za potpuni preokret bijelih.

"Ono što je bilo najvažnije je rezultat. Nismo bili dobri, a upozoravao sam da će biti jako komplicirana utakmica. Nismo bili dovoljno mobilni. Prije gola smo imali dvije-tri velike prigode. Nakon isključenja njihova igrača bilo nam je još teže, a oni su se zatvorili još više. Nismo imali svježinu, ali momčad je napravila napor i možda smo mogli dobiti utakmicu. Ovaj bod je u konačnici dobar nakon što mi nismo bili dobri, ali ipak su moji igrači pokazali “muda”. Trebamo se osvježiti, a u igri je još šest bodova", rekao je trener Hajduka Joan Carrillo na koga se ndovezao i kolega na suprotnoj strani:

"Prvo poluvrijeme smo odigrali kao što smo željeli. Nismo dobili utakmicu jer smo u prvom dijelu morali zabiti iz 6-7 situacija. Nesmotreni karton Bočkaja nas se usmjerio da se moramo braniti. Oni nisu stvorili puno šansli, tek nekoliko centaršutova. Ja sam napravio grešku uviđenjem Stolnika, koji se nije snašao. Na kraju je 1:1 realan rezultat. Cekicija sam vadio jer nisam zadovoljam s njegovom igrom. On nije pružao dobre partije u zadnje vrijeme, a u prvom dijelu je trebao riješiti utakmicu", rekao je Mario Tokić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. svibanj 2024 19:08