NADA U POBJEDU RED BULLA

Henriquez brutalno iskren: 'Imam loš osjećaj, mislim da večeras gubimo sve šanse...'

Fernandes je još ljut na Mamića nakon što mu je odrezao 10 tisuća eura kazne
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. studeni 2014. 12:02

Dinamovi nogometaši izgledali su dosta raspoloženo pred utakmicu s Astrom. Neki čak i opušteno, poput Juniora Fernandesa. Jedan kolega u šali je kazao: “Fernandes kao da je odlučio kazati ‘ne’ europskom proljeću.” Samo mu je još nedostajala majica s prekriženim zumbulom, šafranom ili nekim drugim proljetnim cvijetom.

Kažu neki izvori bliski Maksimiru da je ljut jer ga je trener Mamić kaznio sa 10 tisuća eura z bog onog incidenta na treningu koji se održavao u vrijeme kad se trebala igrati utakmica s Hajdukom. Uglavnom, na prvi pogled nudio je sliku čovjeka koji bi radije bio na nekom drugom mjestu, a ne u avionu za Rumunjsku. Međutim, Čileanac često djeluje tako nezainteresirano, a onda na travnjaku bude drukčiji.

Što kažu plavi dečki pred današnji sraz? Josip Pivarić, koji je oporavio od ozljede, baš ništa.

- Ne bih ja ništa kazao, bolje da šutim da ne maljam vraga po zidu. Imao sam intervju prije utakmice sa Salzburgom, pa ste vidjeli kako je završilo.

Angelo Henriquez je kratko kazao:

- Idemo po pobjedu, vjerujem u trijumf.

Ali je onda dodao...

- Imam neki loš predosjećaj da će Celtic pobijediti Salzburg.

Ognjen Vukojević, po svemu sudeći, igrat će umjesto kartoniranog Ademija.

- Želimo produžiti nadu za nastavkom natjecanja u Europi, ispraviti loš okus ovih posljednjih loših europskih rezultata. Znamo da će biti teško, ali više nemamo što izgubiti. Idemo pobijediti. Moramo odigrati jako dobru utakmicu želimo li Astru pobijediti na njihovu travnjaku - kazao nam je Vukojević.

Slično priča i Domagoj Antolić:

- Idemo po trijumf, znamo da neće biti lako. Salzburg je jedva pobijedio u Rumunjskoj, Celtic je odigrao neodlučeno. Siguran sam da će Astra biti pametnija nego u Maksimiru kad je teško stradala, neće srljati. Nama ‘igraju’ jedino tri boda, mi danas moramo pobijediti. Isto tako se nadam da će Salzbug u Glasgowu obaviti jedan dio posla za nas. (do)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 07:22