Srđan Vrančić/CROPIX
JAKUB SYLVESTR

Hit Dinamovih priprema: Neću se razbacivati najavama, pa nisam zabio Realu...

'Htio sam otići kad nisam igrao, a ispalo je da sam ipak ostao. Znate, da je ostao Kruno Jurčić na klupi, sigurno bih otišao. Ne znam kamo, jer nije bilo ponuda'
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 31. siječanj 2012. 09:20

On je hit dosadašnjeg dijela priprema. Ponajviše zbog činjenice što su ga svi otpisali, s Jakubom Sylvestrom nitko više nije ozbiljno računao, nije se spominjao ni u kakvim kombinacijama. A dosad je prvo ime zimskih priprema, tri pogotka, dva Odenseu, uz odličnu igru. Hvali ga i trener, hvali ga predsjednik, suigrači, svi su njime oduševljeni.

- Pa, ovo je tek moja treća utakmica, ne treba stvarati euforiju. Ovo su ipak samo pripreme, prijateljske utakmice, nisam zabio Realu. Vidjet ćemo kako će biti kad dođe prvenstvo ili Europa. To je važno, ovo nije - poručuje Sylvestr, kojega čudi čitava ta pompa oko njega.

Slažemo se, nije još vrijeme za konstataciju kako je Dinamo u 'škrinji' imao 'živo zlato' a nije ga znao iskoristiti, ali sam fenomen da je igrač koji je bio otpisan praktički osigurao mjesto u prvih 11, zavrjeđuje pažnju.

- Osjećao sam se ja i dosad dobro fizički, ali mi je nedostajalo utakmica, to je sve što mi treba. Na jesen ih nisam imao, sad sam se vratio i nadam se da ću to iskoristiti.

Sjećamo se kad je nakon utakmice protiv HAŠK-a u Kupu poručio da na zimu sigurno odlazi. Uf, ovim pitanjem kao da smo odvrnuli slavinu.

- Htio sam otići kad nisam igrao, a ispalo je da sam ipak ostao. Znate, da je ostao Kruno Jurčić na klupi, sigurno bih otišao. Ne znam kamo, jer nije bilo ponuda, kako će ih i biti kad ne igraš šest mjeseci. Ali otišao bih nekamo sigurno, jer to nije imalo smisla.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 18:42