Bruno Petković i Marko Livaja

 BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX
OBJAVLJENI DETALJI

HNS predstavio ekskluzivni ugovor, stiže ‘nikad viđen proizvod‘ koji će oduševiti navijače: ‘Ovo je prekretnica‘

‘S izuzetnim zadovoljstvom proširujemo našu suradnju‘, rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić
Piše: SNObjavljeno: 30. studeni 2023. 12:24

Kako se i ranije najavljivalo, pripadnici SuperSport Hrvatske nogometne lige ulaze u - album za sličice! Hrvatski nogometni savez i tvrtka Panini sklopili su višegodišnji ugovor kao "prekretnicu koja potvrđuje posvećenost kolekcionarima i nogometnim navijačima", stoji na službenoj stranici HNS-a, čije priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Hrvatski nogometni savez i Panini s ponosom objavljuju ekskluzivni, višegodišnji ugovor kojim Panini postaje jedina tvrtka službeno ovlaštena za proizvodnju kolekcionarskih proizvoda za SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu, elitno hrvatsko klupsko natjecanje.

Nakon prijašnjih izdavačkih uspjeha s nogometnim naslovima u Hrvatskoj, Panini sa zadovoljstvom potvrđuje izdavanje svoje prve službene kolekcije sličica SuperSport Hrvatske nogometne lige u prosincu 2023. godine, što je prekretnica koja potvrđuje posvećenost kolekcionarima i nogometnim navijačima, nudeći im nikad viđeni proizvod i doživljeno iskustvo.

Album sa sličicama na 48 stranica obuhvaća sve momčadi SuperSport HNL-a u sezoni 2023./24., s četiri stranice posvećene svakom od deset klubova. Tu su i stranice s trenucima za pamćenje iz sezone 2022./23., duplerica s prikazom svih momčadi i još mnogo toga!

S više od 300 sličica, uključujući i više od četrdeset onih na posebnom holografskom materijalu, službeni Paninijev album sa sličicama SuperSport HNL-a za sezonu 2023./24. bit će nezaobilazna poslastica za ljubitelje nogometa i kolekcionare!

- S izuzetnim zadovoljstvom proširujemo našu suradnju s Paninijem koji postaje naš ekskluzivni, licencirani partner za SuperSport HNL kolekcionarstvo. Imati album sa sličicama posvećen najvišem stupnju natjecanja u Hrvatskoj bila je dugogodišnja želja Saveza, naših klubova i igrača, a posebno navijača, zbog čega nas ovo partnerstvo izuzetno raduje. Dugogodišnja tradicija Paninija kao svjetskog lidera u svom sektoru jamči da će službeni SuperSport HNL album sa sličicama biti vrlo tražen među kolekcionarima i navijačima - istaknuo je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić.

- Ovo je poseban trenutak za sve nas u Paniniju, imamo priliku proslaviti značajan napredak SuperSport Hrvatske nogometne lige kroz našu prvu kolekciju službenih sličica SuperSport HNL-a. Iznimno smo ponosni na dugogodišnji odnos s Hrvatskim nogometnim savezom i naše naslijeđe u isticanju kultnih trenutaka kroz naše kolekcije - rekla je Elisabetta Mussini, direktorica licenciranja Panini Grupe.

Album i sličice bit će dostupni u prodaji sredinom prosinca na prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Konzuma te drugim maloprodajnim lokacijama.", stoji na stranici HNS-a.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. ožujak 2024 21:20