CROPIX
31. KOLO PRVE HNL

HOĆE LI DINAMO NAPRAVITI USLUGU HAJDUKU? Trener Modrih najavio drugi okršaj protiv Osijeka u pet dana: 'Neugodni su i tvrdi, ali idemo po pobjedu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2019. 17:04

Pred nogometašima Dinama subotnje je gostovanje kod Osijeka u Gradskom vrtu u sklopu 31. kola Prve HNL.

Bit će to drugi okršaj ova dva kluba u svega pet dana s obzirom da je Dinamo u utorak u Maksimiru slavio s 2:0 i izborio finale Hrvatskog kupa.

"Dosta smo se dobro regenerirali od utakmice, osim Theipilea koji ima manjih fizičkih problema, svi ostali igrači koji su igrali u utorak bit će spremni za igru. Nedostaju nam Petković i Moo zbog kartona i ovi preostali što nisu igrali, Majer, Gavranović i Leovac. Ostali su zdravi", najavio je Dinamov trener Nenad Bjelica.

"Nadam se dobroj utakmici u kojoj ćemo pružiti maksimum, dati sve od sebe i naravno pobijediti. Osijek? Oni su pokazali u prošloj utakmici, kako smo i najavljivali, da su ozbiljan suparnik, vrlo nezgodan, tvrd i dobro organiziran i takvog ga očekujem i u subotu", dodao je Bjelica.

Dok je Dinamo osigurao naslov hrvatskog prvaka, Osijek vodi tijesnu borbu za mjesta koja vode u Europu sljedeće sezone. Trenutno se nalaze na trećoj poziciji sa 50 osvojenih bodova, isto koliko ima i četvrtoplasirani Hajduk koji u subotu gostuje kod Gorice.

Eventualnom pobjedom protiv Osijeka Dinamo bi tako napravio uslugu Hajduku u borbu za Europu.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 06:29