CROPIX
FALI NAM LIJEVI BEK

HOĆE LI GA KOVAČ PRESTATI IGNORIRATI? Milić: Očekujem poziv, zaslužio sam ga igrama!

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 29. srpanj 2014. 19:34

Rostov nije uspio iznenaditi CSKA i nakon Kupa Rusije u svoju kolekciju donijeti i trofej Superkupa. U dvoboju igranom u Krasnodaru CSKA je pobijedio 3-1 iako je Rostov do 56. minute imao vodstvo 1-0.

- Imali smo svoje prilike, pogotovo u prvome poluvremenu kada smo imali dvije, tri lijepe šanse, ali nismo iskoristili. CSKA nam do odmora nije zapucao prema golu - priča nam dan kasnije Hrvoje Milić, koji je zabio jedini gol za svoju momčad u 37. minuti.

- Bio je to neki šlag na tortu moje sezone u Rusiji koja je bila jako dobra, ali i nagovještaj da bi sljedeća mogla biti još bolja - simbolično je gol protumačio Milić čiji je Rostov pao nakon što su mu isključena dva igrača. U 61. minuti drugi žuti dobio je Gatcan, a minutu kasnije je opomenu zaradio Kanga. Nije mu bilo dovoljno pa je nastavio s prigovorima i odmah pocrvenio.

- Nažalost, oba isključenja su bila opravdana, a s dva igrača manje bilo se teško nositi s moćnom ekipom poput CSKA. Međutim, pokazali smo da lanjski uspjesi nisu bili slučajni i da se možemo priključiti gornjem domu ruske lige u sljedećoj sezoni. Ako je pet, šest klubova nedodirljivo po financijskoj snazi i utjecaju, Rostov može biti odmah iza njih - tvrdi bivši lijevi bek Hajduka i Istre koji je ostavio dobar dojam u svojoj premijernoj sezoni u Rostovu. Spominjao se i eventualni transfer u jači klub, ali sve je ostalo samo na priči. Barem zasad.

- Imao sam dvije ponude, ali klub ih je odbio. No, prijelazni rok još uvijek traje pa ćemo vidjeti hoće li biti promjena. U Rostovu sam se udomaćio, klub je bio korektan prema meni, navijači su sjajni i ne bih imao ništa protiv da i u budućnosti ostanem dio ove priče - iskreno će Milić, na čiji bi status mogao utjecati play-off Europske lige. Naime, Rostov još uvijek čeka protivnika koji mu stoji na putu do skupine. Ako Rusi zapnu u kvalifikacijama, Milić bi mogao mijenjati adresu.

- Sve je moguće, ali imam čvrst ugovor još dvije godine i sve je na klubu - reći će igrač koji se nalazi i na širem popisu reprezentacije. Brazil nije vidio zbog odluke Nike Kovača da na SP ne ide s lijevim braničem već je na toj poziciji ekperimentirao. No, u kvalifikacijama za Euro izbornik neće moći ignorirati dobre igre našeg sugovornika.

- Ne želim se nuditi preko medija, ali lagao bih kada bih rekao da ne očekujem poziv. Svojim igrama sam zaslužio barem priliku da se nametnem - skromno je zaključio Milić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 16:29