Varazdin, 131009.Na gradskom stadionu u Varazdinu igra se kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo reprezentacija (U21) Hrvatske i Srbije.Na slici: Andrej Kramaric slavi za 2:0Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX
U-21 KVALIFIKACIJE

Hrvatskoj bod u Tbilisiju, Kramarić spasio Šuška od novog poraza od Gruzijaca

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine odigrala je 1-1 na gostovanju u Gruziji u sklopu 7. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. kolovoz 2012. 21:56

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine odigrala je 1-1 na gostovanju u Gruziji u sklopu 7. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo. S obzirom da smo od istog suparnika izgubili u 1. kolu u Dugopolju, ovaj rezultat možda i nije tako loš. Ionako je Hrvatska sve svoje izglede za plasman na Euru izgubila već na samom početku.

U Tbilisiju također nije krenulo. Domaći su poveli u 20. minuti golom Škirtadzlea, au 37. minuti bod Hrvatskoj donio je napadač Lokomotive Andrej Kramarić. Do kraja utakmice Hrvatska je bila nešto bolja, imala je više udaraca na gol (12-7), ali rezultat se nije mijenjao.

Nakon sedam odigranih utakmica Šuškova Hrvatska dijeli treće mjesto s Gruzijcima s osvojenih sedam bodova. Na vrhu grupe su Španjolci (18 bodova) ispred Švicaraca (13).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 07:13